Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

Cyclonus +22
Gdyby nie ten ancymonek, to Muminy dalej prowadziłyby dobrze prosperujący biznes w Się RIP (taka dziura).
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file3670594342813862446
Pobierz

Pod jednym jednak warunkiem: trzeba go zrealizowac stosunkowo szybko. odpada wiec samodzielna nauka, bo po prostu nie ma tego czasu do stracenia.
Nie zrozum mnie zle: to nie jest magiczny biznes, ktory w rok zrobi cie milionerem. Nie mam tez pieniedzy, by ci zaplacic. To raczej inwestycja - inwestujesz swoj czas w projekt, ktory ma potencjal przynoszenia kilku tysiecy euro miesiecznie (minus koszty i do podzialu na 2). Nie bede cie prosic o pieniadze, tylko o twoje znacznie od nich cenniejsze czas i umiejetnosci.
zapewniam pierwszych klientow i marketing oraz zajmuje sie supportem.
szukam do spolki #programista ktory ma checi lecz z jakiejs przyczyny nie zostal #programista15k. Moze dopiero sie uczysz - ok, jesli masz czas.
slowa kluczowe: #zoom #api #javascript #nodejs #webdev #websockets (pewnie inne rzeczy, ale sie nie znam) i dla zasiegu #programowanie #fullstack #pomyslnabiznes
A wszystko to dla uslugi w chmurze i aplikacji do ZOOM ktorej brakuje na rynku. Docelowa forma wspolpracy: spolka akcyjna (nie, nadal nie bede cie prosic o pieniadze).
Jest ktos chetny zaryzykowac?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Doprecyzowanie: istnieje pewne rozwiazanie (rozwiazania) ktore klienci na rozne sposoby probuja integrowac z ZOOM. Pomysl opiera sie na stworzeniu jednego produktu i zintegrowaniu go z ZOOM. Klienci sa gotowi placic, trzeba “tylko” to zrobic. ZOOM sam tego nie zrobi, bo nie po to tworzyli API swoje i app marketplace.
Czy da rade to