Aktywne Wpisy
Solipsyzm +309
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
robert5502 +631
Mieliście problem po wielu latach używania Androida na przejście na IOS?
#ios #iphone #android #smartfon
A samo użytkowanie wg mnie dla normalnego usera
Mam cały czas iPada jako drugi tablet (jako pierwszy Tab
@
No i zmiana kolorów systemu na czarno-białe, to akurat moje osobiste zboczenie xD. W poprzednim telefonie miałem od tego skrót w belce na górze
@zalozylemkonto: nie wszyscy, mi zabrakło apek których uzywałem na andku z f-droida, nie mogłem po usb kamery odpalić, i trochę takich małych różnic w interfejsie zabrakło do samodzielnego ustawienia, pasowało mi w andku to ze wszystko da się ustawić. Przyznam że ciężko też było sie odnaleźć po przesiadce z xiaomi na soft samsunga, mega irytujący jest i chętnie wrócę do #siaomilepsze jak dadzą jakieś sensowne
@lubie-sernik: wypozycz na miesiac z plenti np i sam sprawdz. Nie musizsz brac 15ki, to nie android, kazdy ajfon (nawet 11/12/13) bedzie dzialal identycznie (minus wyspa) jak 15ka
Ta opcja z zegarkiem wydaje się kusząca, poszukam info czy nada
W ustawieniach androida jest coś takiego jak domyślne aplikacje. Obejmują między innymi przeglądarkę internetową, klawiaturę czy właśnie youtube'a. Jak nie umiałeś ustawić jaka aplikacja co otwiera przy pierwszym przechwyceniu linka np. do youtube'a (wyskakuje wtedy takie okienko z pytaniem) to tam to można sobie przestawić ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ Poza tym mając #revanced po prostu wyłączasz domyślną aplikację