Aktywne Wpisy

astralkowa +79
Pamiętam jak ostatnio stałam na przejściu na czerwonym i nic nie jechało, więc część ludzi zaczęła przechodzić. Sama się wahałam, ale potem przypomniałam sobie tekst, że "upadek społeczeństwa zaczyna się od upadku jednostki" i grzecznie poczekałam na zielone xD
#heheszki #przemyslenia #truestory
#heheszki #przemyslenia #truestory
Mariuszzuk +39
źródło: 1000015163
Pobierz

![[AKTUALIZACJA] Chat Control politycy znów chcą czytać nasze prywatne wiadomości](https://wykop.pl/cdn/c3397993/fc48c0ce38341877ca018285e053a5f6d5ae28a42b66c8093f27080bd6ac030c,q80.jpg)
@ZiobroZaskoczenia: ciekawe czy twoja matka się zastanawia czy warto było takiego przygłupa rodzić ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ZiobroZaskoczenia: No pewnie, zawsze mozna się dać zabić bez walki zamiast w walce.
Byłem ciekaw, jaki ludzki śmieć w takim 1939 strajkował we Francji, albo jakim debilem musiał być Igo Sym współpracują z Niemcami - a na wykopie wielu takich idzie spotkać, to już nie muszę się głowić.
@SoplicaTadeusz: normalny człowiek nie idzie na wojnę, to tylko kombinuje w każdy możliwy sposób, żeby s--------ć (czyt. przeżyć)
@Noniusz: Czyli większość Polaków w 1939 była nienormalna.
@ZiobroZaskoczenia: Co "łowić"? Twój tata znowu wziął wędkę i gazal ci zdjąć majtki?