Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

lew3k +11
#slubodpierwszegowejrzenia w jaki sposób InPost mógł wiedzieć co jest montowane? Przecież tych odcinków nie oglądał na bieżąco.

Dwie osoby, a raczej idealnie dobrana za pomocą systemu losującego - para, mogą dostać po 5 kg żelków Gusto!
Najlepsza paka, która zdobędzie najwięcej plusów w obecnej edycji, dostanie nasze żelki, zgodnie ze swoimi preferencjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Święta to czas dobroci, współpracy, takie tam
Więc drogi Mikołaju, nawiąż dobry kontakt ze swoim obdarowywanym, bo to od niego trochę będzie zależeć czy udostępni zdjęcie i opisze je na tyle ciekawie by pościk był plusowany! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spamujcie [jakościowo] jak przystało na dobrych Wykopków, opisujcie z zaangażowaniem swoje prezenty, a dostaniecie kolejny prezent na święta!
Dla wszystkich ,,nie chcem", Jeśli wygrana para jednoznacznie stwierdzi, że nie chce dodatkowej paczuchy z żelkami Gusto [za ciężko w kręgosłup czy coś ( ͡° ʖ̯ ͡°) ), to nagroda przejdzie na kolejną osobę.
- NIE muszą być w paczce żelki Gusto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Oznaczacie poniższe tagi: #wykopaka #pokapake #gusto
*Osoby, które miały to szczęście dostać prezent przed terminem ogłoszenia konkursu wliczają się w ocenę, mimo nie spełnienia ,,wszystkich zasad"
Kolejne paki, muszą te zasady spełnić ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: wykopaka konkursik
PobierzTak to trzeba kombinować by przedstawić to śmiesznie, ciekawie i bardziej angażująco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak na diecie cfaniaczku to mamy też żelki light z erytrytytocośtamtolem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kwasny_konfident: A kysz szatanie!
źródło: _27f1327c-a61e-4ca4-a546-87390ff7517d
PobierzTemat do przemyślenia, dzięki za hinta
Ale na ten moment i tak zachęcamy po prostu do robienia jak najciekawszych postów, żeby plusowali także Ci co nie brali udziału :D
Pamiętam, że w tamtym roku, jak nie mogłem wziąć udziału bo moje konto miało za mało wpisów (lurkowałem jedynie xD) to masę wpisów
Apage Satanas to sobie na sąsiadów rzucaj kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: iniepamietaju
PobierzAle trafiła mi się osoba z konkretnymi oczekiwaniami, minimalistyczna więc nie podzielę się swoim humorem niestety w tej edycji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W przyszłym roku czekam na śmieszka, bo to wtedy największą zabawę będę miał xD
„Każdemu, kto ma, będzie dodane; a temu, kto nie ma, zabiorą nawet to, co ma (Łk 19,26).
Kreatywnie opisana, kreatywnie przedstawiona!
@Kwasny_konfident: A gdzie są kwaśne/radioaktywne z erytrytolem cfaniaczku? Tyle miesięcy już czekam na to - kwaśne to jedyne jakie jadam ( ͡° ͜ʖ ͡°)