Aktywne Wpisy

Wrrronika +4
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Nawoja +36
Hejka Mirki i Mirabelki, entuzjaści druku 3D! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
źródło: Szpuler empikk
Pobierz

Ja pamiętam, że zagrałam jakoś chyba 2016 rok, przeszłam i zapomniałam, nic mnie nie porwało w nitce fabularnej. Wróciłam kilka lat później, nie doszłam nawet do momentu jak Michael spotyka Franklina przy kradzieży auta z Jego posesji.
Czyli u mnie - totalnie na nie. Jak u Was?
#gtav #gta6 #gta #gry #ankieta
Podobała się Wam fabuła GTA V?
Generalnie najsłabsza fabułka Rockstara od czasów Vice City.
@magazynierka_4k: kjurła, jak mnie wnerwiają fabularze, fabułę to sobie w filmach szukajcie, zrobili mega grę w której możesz robić wszystko a filmofanatycy marudzą coś o fabule, pfff
Ale fabuła to nigdy nie był główny powód grania w GTA, zawsze była prosta jak konstrukcja cepa
@CzatownikzCzatowni: VC to jest totalna sztampa, kompletnie niezaskakująca fabuła pełna cliche. Fabułę SA uratowały wątki władzy uwikłanej w swoje brudne gry, w których czarnoskórzy z Ganton są pionkami, to naprawdę dobrze wyszło + nawiązanie do prawdziwych wydarzeń w historii USA.
A fabuła czwórki jest świetna, to sie zgadzam.
W samym RDR2 mega zżyłem się z bohaterami, w 5 do michaela i franklina mialem nijaki stosunek, trevor denerwowal i go finalnie wyeliminowalem. W przypadku 6 licze ze fabuła będzie napisana tak