Aktywne Wpisy

Naprawdę dziwią mnie ludzie, którzy marnują swoje życie i nie patrzą w przyszłość, choć mają wszelkie możliwości, by bylo lepiej.
Przykład 1 - księgowa, firmowe gestapo. 57 lat, ojciec po drugiej stronie, matka 90+, brak dzieci i męża. Spala się po 9-10 godzin w naszej robocie mieszkając idealnie w połowie drogi między moim miastem a dużym miastem z ogromnym rynkiem pracy. Teraz jest ciężko, ale robi 20 lat. Przez te 20 lat
Przykład 1 - księgowa, firmowe gestapo. 57 lat, ojciec po drugiej stronie, matka 90+, brak dzieci i męża. Spala się po 9-10 godzin w naszej robocie mieszkając idealnie w połowie drogi między moim miastem a dużym miastem z ogromnym rynkiem pracy. Teraz jest ciężko, ale robi 20 lat. Przez te 20 lat

Atreyu +111
Idę dziś na Jarmark Bożonarodzeniowy w #krakow
Co prawda dwie pajdy chleba ze smalcem i kiełbaską to już 60zł, ale za to nasram relacji na instagramie za ostatnie pół roku. Niech widzą że się powodzi. Później może jakaś grochóweczka z plastikowej miski w cenie zupy w dobrej restauracji, a na koniec popije grzańcem. A co!
#logikaniebieskichpaskow #jedzzwykopem
Co prawda dwie pajdy chleba ze smalcem i kiełbaską to już 60zł, ale za to nasram relacji na instagramie za ostatnie pół roku. Niech widzą że się powodzi. Później może jakaś grochóweczka z plastikowej miski w cenie zupy w dobrej restauracji, a na koniec popije grzańcem. A co!
#logikaniebieskichpaskow #jedzzwykopem

źródło: Zima-swiatecznie-Rynek-Glowny_M6B8712-fot.-Ela-Marchewka-1024x768
Pobierz
Ja pamiętam, że zagrałam jakoś chyba 2016 rok, przeszłam i zapomniałam, nic mnie nie porwało w nitce fabularnej. Wróciłam kilka lat później, nie doszłam nawet do momentu jak Michael spotyka Franklina przy kradzieży auta z Jego posesji.
Czyli u mnie - totalnie na nie. Jak u Was?
#gtav #gta6 #gta #gry #ankieta
Podobała się Wam fabuła GTA V?
Generalnie najsłabsza fabułka Rockstara od czasów Vice City.
@magazynierka_4k: kjurła, jak mnie wnerwiają fabularze, fabułę to sobie w filmach szukajcie, zrobili mega grę w której możesz robić wszystko a filmofanatycy marudzą coś o fabule, pfff
Ale fabuła to nigdy nie był główny powód grania w GTA, zawsze była prosta jak konstrukcja cepa
@CzatownikzCzatowni: VC to jest totalna sztampa, kompletnie niezaskakująca fabuła pełna cliche. Fabułę SA uratowały wątki władzy uwikłanej w swoje brudne gry, w których czarnoskórzy z Ganton są pionkami, to naprawdę dobrze wyszło + nawiązanie do prawdziwych wydarzeń w historii USA.
A fabuła czwórki jest świetna, to sie zgadzam.
W samym RDR2 mega zżyłem się z bohaterami, w 5 do michaela i franklina mialem nijaki stosunek, trevor denerwowal i go finalnie wyeliminowalem. W przypadku 6 licze ze fabuła będzie napisana tak