mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
k.....i
@mirko_anonim: w podziemiu prezerwatywowym
5
Vadzior
@mirko_anonim Setki razy widziałem jak ktoś kupuje gumki, czy to sklep czy apteka. A ludzie w związkach korzystają najczęściej innych form antykoncepcji.
2
elemel123
@mirko_anonim: ja kiedyś kupowałem w Rossmanie
1
Reymont
@mirko_anonim w biedronce, normalnie na samoobsługową się wrzuca razem z bułkami. Kiedyś to było faktycznie wydarzenie i wydawało mi się ze wszyscy na to patrzą i oceniają, ale tak naprawdę nikogo nie interesują Twoje zakupy :>
1
CowiekDebil
@mirko_anonim: Nigdzie, 6.9 każdego roku normików odwiedza bOski Deweloperski z paczką prezerwatyw. Nie ma innego sposobu na zdobycie ich, no chyba, że jakiś norman odda ci jedną ze swojego przydziału.
1
Vagabund
@mirko_anonim: ludzie w zwiazkach glownie korzystaja z tabletek. Nie wyobrazam sobie uprawiac gumcelstwa w zwiazku
1
razdwatrzy55
razdwatrzy55
@Vagabund: to znajomy normalnie po roku zwiazku dalej w gumach ( a juz przynajmniej pol roku przed sie bombili xD)a wczesniej gdy miala z 18lat normalnie z poprzednim brała tabletki
1
h.....8
@mirko_anonim: w kiosku ruchu
0
CabalEnjoyer
@mirko_anonim: Zacznij pracować w detalu to szybko zauważysz iż jednak kupują, często i gęsto nawet na stacjach benzynowych.
0
razdwatrzy55
razdwatrzy55
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
Turbojurek
@Vagabund: Wolę gumcelstwo (w ogóle co to za kreatywna nazwa xD) niż r------ć gospodarkę hormonalną i narażać na skutki uboczne moją potencjalną żonę.
0
Vagabund
@Turbojurek: wow, coz za wspanialy samarytanin.
0
Vagabund
@razdwatrzy55: moja 1 dziewczyna w wieku 16 lat poszla z mama po tabletki. Od tamtej pory w zyciu nie uzywalem gumy.
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Pamiętam jak pierwszy raz kupowałem gumki. Partnerka mnie do apteki wysłała, bo takim z marketu nie ufała xD Stres był, bo to trzeba w okienku powiedzieć co się chce. Tera biorę w marketach przy okazji codziennych zakupów i tyle. Lepszą opcją jeśli chodzi o doznania są oczywiście tabletki, no ale nie każda i nie zawsze może brać.

───────────
0
razdwatrzy55
razdwatrzy55
@Vagabund: @Turbojurek a co sądzicie o wkładkach w macice ? to już układu hormonalnego nie rozpi3rdala
0
heniek_8
0