Aktywne Wpisy

CH3j +134

kisiel23 +152
Nawiązując do wpisu z marca
Wszedłem do rury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie faktycznie zakręcała, było tam małe pomieszczenie z drabinką która prowadziła to studzienki. Pewnie wychodzi na autostradzie albo gdzieś obok, wolałem nie sprawdzać żeby mi tir głowy nie urwał.
Dalej była już nie rura tylko bardziej kanciasty kanał który wychodził pomiędzy s86 a a4 w stronę Krakowa. Poszedłem "w górę rzeki" przez trawę i błoto i doszedłem do drugiej rury pod a4.
Wszedłem do rury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie faktycznie zakręcała, było tam małe pomieszczenie z drabinką która prowadziła to studzienki. Pewnie wychodzi na autostradzie albo gdzieś obok, wolałem nie sprawdzać żeby mi tir głowy nie urwał.
Dalej była już nie rura tylko bardziej kanciasty kanał który wychodził pomiędzy s86 a a4 w stronę Krakowa. Poszedłem "w górę rzeki" przez trawę i błoto i doszedłem do drugiej rury pod a4.

źródło: 1000027001
Pobierz
Pierwszym elementem jest tutaj STRASZNIE. Trochę spadłem z fotela jak zobaczyłem tytuł (to Ci zniszczy kolana na martwym ciągu); a tam film, że jak ktoś będzie wymijał kolana bez cofania biodra to wybuchną lola. Akurat jak prawie 10 lat siedzę w środowisku, to nie znam historii aby ktoś w ten sposób zrobił sobie kontuzję kolana, raz widziałem na YT jak to zrobił dwubista, ale spuszczając z nad głowy na te kolna sztangę.
Drugim elementem jest komplikowanie spraw, mówienie, że aktywacja stopy jest gamechangerem, albo że jakieś drill z różowym kettlem sprawi, ze dodasz 40 kg na klatę albo spór o rytm ramienno-łopatkowy xD. Albo robienie jakiś dziwnych testów (które najczęściej by większość fizjo wyśmiała i wyciąganie z tego wniosków)
Efektem tego jest, ze ktoś ciagle sie przejmuje, ze spieprzy jeden z 1000 elementów w boju, ma ogromny kocioł w głowie na takim siadzie. Zdiagnizował sam sobie, ze ma przedpochylenie miednicy, którego zapewne nie ma i już marnuje energię życiową na naprawianie tego. Jego sumo nie wygląda 1:1 jak Belkina i wpada w depresje. Zmienia co chwila planu bo usłyszał, ze Y to c-----y a Z to dobry.
Nie róbcie sobie w głowie tego całego szajsu. Skupieni na pierdołach pomijacie bardzo same fundamenty. Wszystkie w/w rzeczy są fajne, może się kiedyś przydadzą, ale na siłownie to wchodzi się jak król i wiele nie kalkuluje byle bezpiecznie zachować podstawy. Większość rzeczy nauczycie się z czasem i stażem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
źródło: gym-kardashian-meme-1518792850
Pobierz@Kasahara: (╥﹏╥)
źródło: 3362624_print_1
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzLata nie widziałem prawdziwego buttwinku, a coś co ludzie próbują nazwać buttwinkiem. Zazwyczaj dzieje się to u osób bez masy mięśniowej początkujących hipermobilnych, co robią high bara drop bombem. Zazwyczaj wystarczy takiemu powiedzieć aby zrobił bracing i kontrolował fazę ekscentryczną.
Na pewno nie trzeba na to robić dziwnych magicznych ćwiczeń - po prostu standardowe robić swoje sensowna ilość taśmy push do pull i podstawy + w/w kontrola ruchu
Dodatkowo
Teraz sobie wole odpalic starego mlekoksa czy będącego na teraz czasie sama sulka.
Keep things simple
Przez tyle lat bałem się że źle siadam, bo tyle w necie mowili o zlej technice i konsekwencjach jej braku. Sralem pod siebie że dupsko źle zwijam, że coś tam źle i tak dalej. A jak poszedlem do trenejro to powiedział, że jedyne co mam poprawić to odchodzenie
wszyscy szukają idealnej techniki, idealnego planu treningowego, idealnej diety
a tak naprawdę w przypadku ludzi trenujących rekreacyjnie wystarczy po prostu N---------Ć oraz samodzielnie wykazać jakieś minimum zainteresowania samym tematem treningu siłowego i ogarnąć podstawy odżywiania żeby nie wierzyć w
Chcesz zmienić koło w aucie z zimowego na letnie ? Bez sprawdzenia bicia na tarczy czujnikiem zegarowym za 5 koła - nawet
Chyba że taki doping mieści się w bezpiecznych podstawach to przepraszam