Aktywne Wpisy
lewoprawo +128
Pamiętacie te "kapsuły do umierania" firmy Sarco, które miały być cywilizowanym sposobem na samodzielną, godną eutanazję? Kładziesz się, wciskasz guzik, kapsuła Cię usypia i w ciągu minuty umierasz z powodu niedotlenienia mózgu. Jeśli wpadniesz w panikę, to jest też guzik awaryjny.
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
1964 +45
Licząc dziennie wydane 20zl na a-----l, uśrednionie, bo raz był czteropak za 12zl a raz 8 piw w barze za 80zl, udało mi się nie udać 20 000zl, bo nie pije od 2lat, 8 miesięcy i 28 dni, a wiem, bo przypomniałem sobie o aplikacji która mi to wszystko odlicza ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alkoholizm
#alkoholizm
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za Mało Many to gra karciana o czarowaniu i piciu eliksirów dla 3-6 nieustraszonych magów (legalny wiek spożycia eliksirów może się różnić w zależności od praw twojego królestwa. Instytut sugeruje eliksiry o 40% stężeniu esencji many).
Dodatkowo, do końca tygodnia możecie kupić grę z 25% zniżką w naszym sklepie z kodem #backtoschool.
Żeby wziąć udział, zaplusuj i zostaw komentarz.
Pozdrowienia z Instytutu!
#grybezpradu #planszowki #gryplanszowe
Komentarz usunięty przez autora
Ja kojarze jakas taka animacje z mana flask itp.