Aktywne Wpisy

somskia +1495

MisiekPrzerwa +237
Tak tylko przypomnę wszystkim zakredytowanym po jaja (w tym mi xD), że:
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (
#nieruchomosci #mieszkanie #wynajem
@PfefferWerfer: u mnie z wodą i ogrzewaniem jest już 16
W 2,5x większym domu mam znacznie niższe koszty utrzymania.
Mieszkanie 60m2
- czynsz (śmieci, woda, wielka piwnica, dzierżawa terenu pod garaż, remontowe, eksploatacyjne, utrzymanie 2ha terenu wspólnoty) - 320 zł/miesiąc
- gaz (ciepła woda/ogrzewanie mieszkania/kuchenka) : średnia około 100-120 zł/miesiąc
- prąd - 45 zł/miesiąc
Czyli łącznie niecałe 500 zł na miesiąc
@BHN_LLU: Stare wszystko jest drogie bo się sypie, nie ważne czy samochód, czy zdrowie, czy jak w tym wypadku dom. Ściany w takiej wielkiej płycie mogą stać i sto lat jeszcze ale jak zaczynają się na raz psuć rury, windy, kable, kotłownie, ocieplić trzeba bo żadnych standardów nie trzyma, na wszystko wspólnota musi brać kredyt a spłacają go mieszkańcy.