Aktywne Wpisy

frugASS +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Citizen_Kane +5
Mireczki,
moja różowa mi robi awantury, żebym zmienił pracę. Jej argumenty-praca nie rozwojowa i słabe zarobki. O ile z pierwszym się zgodzę (Januszex, tu nie ma mowy o karierze), to co do drugiego zacząłem mieć wątpliwości.
Wyciągam 7-9K netto miesięcznie + UOP + służbowe auto + oddaje za paliwo za dojazdy do pracy (choć często jest to dojazd ok.50 minut do drugiego miasta, co nie jest zwracane jako "czas w pracy"). Dodatkowo, w sezonie
moja różowa mi robi awantury, żebym zmienił pracę. Jej argumenty-praca nie rozwojowa i słabe zarobki. O ile z pierwszym się zgodzę (Januszex, tu nie ma mowy o karierze), to co do drugiego zacząłem mieć wątpliwości.
Wyciągam 7-9K netto miesięcznie + UOP + służbowe auto + oddaje za paliwo za dojazdy do pracy (choć często jest to dojazd ok.50 minut do drugiego miasta, co nie jest zwracane jako "czas w pracy"). Dodatkowo, w sezonie

Stworzyłem swój produkt, którego próbki chcę wysłać do szefów kuchni, aby poznać ich opinie na jego temat.
Mianowicie chodzi liofilizowany czosnek. Czosnek ten jest nieporównywalnie bardziej intensywny w smaku i aromacie niż znany wszystkim czosnek granulowany. Dodatkowo zachowuje praktycznie wszystkie wartości odżywcze świeżego czosnku, posiada czysty skład (100% czosnek), surowiec wykorzystany do produkcji to odmiana 'Harnaś' i pochodzi od lokalnego rolnika. Czosnek przed liofilizacją został zblendowany i ma formę sypką, natomiast po dodaniu do sosu lub dania, kiedy naciągnie odrobinę wilgoci staje się nie do odróżnienia z czosnkiem świeżym.
Poszukuję szefów kuchni, restauratorów, pizzeri, kababów i innych punków gdzie wykorzystuje się czosnek, jeśli takowi się tu znajdują proszę o kontakt na priv. Wpis ma formę grzecznościową i nie jest ofertą handlową.
Zachęcam do zadawania pytań chętnie opowiem więcej.
Dla szanownych Mireczków z poza gastronomii, którzy zapulsują wpis organizuję #rozdajo w którym do trzech osób wyślę próbki :)
#biznes #zywnosc #liofilizacja #jedzenie
źródło: czosnek liofilizowany
Pobierzźródło: WhatsApp Image 2024-10-02 at 10.07.33
Pobierz@skar: nie chce Cie martwić ale coś takiego sprzedają już od dawna, nie trzeba robić wielkiego researchu, wystarczy wpisać w google "czosnek liofilizowany"
Natomiast twój komentarz bardzo dobrze obrazuje potencjalną obiekcję, którą mogę usłyszeć, dlatego jestem przekonany, że bez pokazania na żywo mojego czosnku bardzo ciężko będzie kogokolwiek przekonać.
źródło: czosnek
Pobierz