Aktywne Wpisy
nowszyja +29
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +54
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

#kryptowaluty
POW przez pierwsze 20 dni w którym wydobędziesz 10% całości, i POS w którym dostajesz piniądz za otwarty wallet przez najbliższe 5 lat, w tym największy procent przez pierwsze pół roku od uruchomienia POS (utrzymując sieć POS poprzez usb minery dla bitcoina)
Bardzo ważna jest też dywersyfikacja klienta, można ją osiągnąć poprzez giveway np dla 10000 tys użytkowników, którzy polubią facebooka i podążą
źródło: comment_gYh989EppHsen9PVBNUclZ7mN7aAGQnE.jpg
Pobierzźródło: comment_eld7pogYMnMrWiiX18RgVsHGy76QGbnv.jpg
Pobierzźródło: comment_7KRhCaIzi2xECoJtAD2PWnGE6N877Vse.jpg
Pobierzźródło: comment_4SmKZUIiuE4BDRjcRklRSmFqHUf3KR7Z.jpg
Pobierz