Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +438

reventon +111
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

A na #wykop jak w chlewie obsranym, powyzywaja sie od konfiarzy i lewaków, albo duża vs wielka litera jak zwykłe NPCe ze skryptu a liczba ciekawostek czy też wartościowych wpisów z których można coś wynieść spadła o 95%
źródło: Screenshot_2023-12-03-08-36-11-369_com.reddit.frontpage
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jeden subreddit nie podoba sie wykopkowi, idealny kontrargument wobec zachwalania poziomu całego reddita
@N4lesnik: A nie dla i internetu nakręcanego reklamami w ogóle?
Pod każdym postem wojna polityczna, wyzywanie od ruskich/ukraińskich/pisowskich/poowskich trolli.
to w końcu jest popularna czy dostała garść plusów? Może ma to związek z tym że kogoś zwyzywałeś? Moderacja tam działa różnie w zależności na jakim subreddicie się znajdujesz
Na wykopie w dowolnym wpisie znajdziesz zaplusowaną krytykę uni europejskiej i lewactwa. Niestety dominuje tam spojrzenie na świat typowego młodego amerykanina który pochodzi
@N4lesnik: i gdzie są w ogóle te fora tematyczne? Przecież one wymarły z 10 lat temu.
Oddawać fora php by Przemo!