Wpis z mikrobloga

@cybulion:

odezwal sie prawdziwy Polak nadajacy z Moskwy XD.

miło mi cię poznać prawdziwy Polaku nadający z moskwy.( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciekawy sposób sobie wybrałeś na obwieszczenie, że marksizm i neuropejskość to twoje drugie imię. Nie popieram ale szanuję każdy pogląd.
  • Odpowiedz
do czego to w naszym kraju doszło że jak ktoś o-----ł twóch policjantów to wykopki zwołują się na discordzie i tworzą posta "ha to nie był ukrainiec i co teras ruskie trolle".

@Springfield: A może po prostu mają z trolli polewe?
  • Odpowiedz
@Springfield Czytając wykop mam wrażenie że przed wojną i przyjazdem ukraincow Polska była krajem mlekiem i miodem płynącym. Dlaczego?
Bo jak teraz ktoś coś o--------i to tutaj już wielkie spuszczanie się bo to na pewno Ukrainiec

To jest odruch wymiotny, a nie syndrom sztokholmski.
  • Odpowiedz
może ktoś ma dość chamskiej kampanii wymierzonej w naród, który najechali barbarzyńcy ze wschodu

@bombastick: Znaczy tej antypolskiej propagandy kolportowanej na Wykopie?
  • Odpowiedz
Czytając wykop mam wrażenie że przed wojną i przyjazdem ukraincow Polska była krajem mlekiem i miodem płynącym. Dlaczego? Bo jak teraz ktoś coś o--------i to tutaj już wielkie spuszczanie się bo to na pewno Ukrainiec

@ipkis123: To samo z pijanymi kierowcami. Można odnieść wrażenie, że n------y kierowca, to była rzecz wręcz niespotykana na polskich drogach, bo absolutnie nie ma tygodnia, bym nie czytał, że jakiś JEDEN Ukrainiec, w kraju liczącym
  • Odpowiedz