Aktywne Wpisy

Greensy +169
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz
Gieremek +148
źródło: 1000013238
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000069482
Pobierz
źródło: 1000013238
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przez cały wątek dialogu jest nabudowywane napięcia wokół tego "głównego złego" Jarkendaru, spotkanie z nim zapowiada się jako epicka konfrontacja, a tu jak dochodzi co do czego to półtora minuty rozmowy, gdzie Kruk rzuca tylko tekstami "argh, zabiję Cię, argh, bo ja jestem silny a ty słaby argh". Podczas gdy bohater nieudolnie próbuje zrobić mu sieczkę z mózgu jakimiś tekstami "służę Innosowi? A może nie służę?". I zaraz potem cyk walka.
Dla mnie to taki sam poziom rozczarowania co dialogi z np. Xardasem, Zubenem czy Rhobarem w G3. Spotkania z tymi postaciami też zapowiadają się jako istotne konfrontacje, gdzie poruszona zostanie masa wątków a jak przychodzi co do czego to tylko jest coś w stylu "no fajnie, że nareszcie tu dotarłeś, a teraz idź skocz po te artefakty Adanosa", ze strony bohatera też nie lepiej, najpierw coś w stylu "o, nareszcie się spotykamy", potem "dobra już idę po te artefakty ale powiedz mi jeszcze tylko najpierw o co z nimi chodzi".
#gothic
Co do dialogów, to nie uważam, aby były one w Gothicu jakieś drętwe, ale brak jakiejś