Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dziś podszedł do mnie szef firmy i tak od siebie zapytał się, czy chcę renegocjować umowę z wyższym wynagrodzeniem od nowego roku.
Życzę sobie i Wam drogie Wykopki takiego "Chada Janusza" w #pracbaza
Nie wszędzie są tylko sknery, które nie doceniają swoich pracowników. Jeśli macie taką możliwość to uciekajcie z takich miejsc, szkoda życia.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: teraz zajrzyj do raportu placowego typu HAYS i zastanow sie jak nisko ponizej swojego grade widelek bedziesz po tej podwyzce, a potem sie nie poplacz.

Bo jezeli janusz sam przychodzi i Ci podnosi to znaczy, ze twoje uposazenie szoruje po absurdalnie niskim poziomie i trzeba Ci cos dorzucic zanim ktos z otaczajacego swiata Cie uswiadomi i zrobisz rage quit

Nigdy nie jest tak, ze chcac mniej dostaniesz wiecej.
To
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm: uwierz mi, że mam wynagrodzenie na całkiem fajnym poziomie jak na moje stanowisko. W moim wpisie chciałem tylko zaznaczyć, że da się znaleźć fajna pracę gdzie można czuć się docenionym, ale z tego co widzę to każda odpowiedź w tym wątku woła o pomstę do nieba. Tak jakby każdy założył, że pracuję za miskę ryżu i cieszę się jak dostanę ścinkę mięsa xD
Sugerując się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na wigilii firmowej podszedł do mnie szef i zaczął właśnie tak podpytywać, o to jak mi się pracuje, o hajs, i to był mój ostatni miesiąc w firmie. A dowiedziałem się o tym na wyjeździe służbowym, kierownik zadzwonił i oznajmił, ciebie już na następny tydzień nigdzie nie zapisuję na wyjazd bo masz urlop do odebrania.
  • Odpowiedz