Aktywne Wpisy
BillieJane +74
Sąsiedzi z góry mają metodę na gówniaka. Żeby się wywrzeszczał, wybeczał, aż się zmęczy. Obecnie zaczyna mu brakować tchu przy mocniejszych zrywach. Trwa to już 20 minut
#zalesie
#zalesie
Wraczek +38
Typ to chodzący mem i definicja myślenia życzeniowego xD
Gówniany Midas po raz kolejny dyktuje warunki landlordom, może by się tym przejęli gdyby wiedzieli o twoim istnieniu @mickpl
Dobrze że nie czytają twoich postów, bo mogli by sobie zabrać do głowy to, że ich biznes upada po raz setny w tej dekadzie. Problem z wynajęciem to mogą mieć jedynie ci którzy kupili jakąś g---o wielką płytę na obrzeżach, ciułacze w centrum
Gówniany Midas po raz kolejny dyktuje warunki landlordom, może by się tym przejęli gdyby wiedzieli o twoim istnieniu @mickpl
Dobrze że nie czytają twoich postów, bo mogli by sobie zabrać do głowy to, że ich biznes upada po raz setny w tej dekadzie. Problem z wynajęciem to mogą mieć jedynie ci którzy kupili jakąś g---o wielką płytę na obrzeżach, ciułacze w centrum
#mazurek #rmffm #rmf #wtf #kosiniakkamysz #sejm
Teraz jest JESZCZE CENNIEJSZY. BO teraz to będzie "patrzył włądzy na ręce"
@lifapek: ogólnie to nikt nie musi, każdy może przełączyć
wydaje sie to pozornie strzalem w kolano dla politykow, ze maja mniejsza docieralnosc medialna, ale w sumie moze zadzialac to wrecz odwrotnie. To zwolennicy pisu zaczna sie zastanawiac dlaczego do tego pana nie przychodzi nikt poza pisowcami.
Audycja przestalaby byc sluchana.
Dziwi mnie, ze opozycja wciaz karmi pisowskie trolle.
@kwmaster: jak dla mnie sytuacja win-win ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Konfederusiusz: mnie tez to dziwi ale skoro to robią to coś im to musi dawać
@pierwszapomoc: mam dokładnie to samo. Kiedyś nie lubiłem Rymanowksiego ale teraz podoba mi się, że normalnie rozmawia ze wszystkimi gośćmi
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/tajemnicze-zwiazki-rmf-fm-ze-spolka-orlenu-jakby-sprawy-nie-bylo/sl8c1rt
Fakt że wydaje sie komuś polityczny sugeruje że ten ktoś ma zamkniętą głowę i nie toleruje innych poglądów
@paweleksiema: Z tym niestety bywa różnie. Fakt, trudno mu udowodnić jakieś poglądy lecz jego rozmowy są często dla jednych łagodne, dla innych są piekłem, w którym wypominane są nic nie istotne rzeczy z przeszłości.