Wpis z mikrobloga

https://twitter.com/rafalhubert/status/1729206902788088234
Bardzo celne spostrzeżenie. Kiedy jeden z filmów na http://Polityko.tv, dotyczący Davida XIX przekroczył 100k wyświetleń, błyskawicznie został wychwycony i shejtowany przez jeden z "uznanych" serwisów fuck czekingowych.

Godzinę później, mimo że opierałem się na oficjalnych danych których wadą było to, że nie były powielane przez główne media film skasowano, a ja dostałem ostrzeżenie od YT i przez pól roku nie wyświetlały mi się reklamy. Przy okazji pojawiła się masa trolli życzących mi śmierci. Pobanowałem własnoręcznie i przeszedłem nad tym do porządku dziennego.

W tym czasie @NaukowyBelkot
i pan @RozekTom
tłukli setki tysięcy wyświetleń na bazie materiałów budzących wątpliwości które dziś przybrały formę oświadczeń producentów szczepionek i spryskiwali szprejami buty.

Chłopcy śniegopłatkowcy zarobili na swoich filmach dziesiątki tysięcy złotych, nie licząc umów sponsorskich.

Dziś płaczą, że nie stać ich na zapłacenie za moderatowa, który usuwałby wpisy oszukanych i z----w%ionych osób.

Żałosne.
Co ciekawe w ich materiałach mogli używac bez problemu słów covid i szczepionka, inne kanały musiały kombinować jak konie pod górę, żeby nie dostać kolejnych banów.

Pojawił się więc David, czypawki i masa innych konstrukcji mających ominąć cenzurę.

Ileż to było śmiechu z "foliarzy" i "plaskoziemców" którzy używali tych określeń.

Śmiać się chce, jednak uśmiech blokuje fakt, że dziś ludzie którzy podorabiali się kroci na pandemii Covid19, chcą zamykać usta tym którzy stracili do nich szacunek lub bliskich w wyniku obłędnej polityki sanitarnej.

Smutno im jest i nieswojo, bo przecież byli gwiazdami noszonymi na rękach i zgarniającymi stosy kasy i nagród, a teraz???

Teraz dalej zgarniają stosy kasy i nagród. Od kolegów z branży, bo nikt poza nimi ręki im nie podaje.

Jak żyć? Smuteczek...
#naukowybelkot #youtube #polskiyoutube #nauka #zdrowie #propaganda
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach