Aktywne Wpisy
Mam dość tego kraju z dykty. Zmiast po prostu znieść podatek belki, zwyczajnie. Po prostu zlikwidować, albo obniżyć.
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie

theqkash +120
Mireczki, zrobiłem sobie domowy FlightRadar na biurko i wrzucam, bo może komuś też się przyda.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
źródło: esp32
Pobierz

źródło: the-simpsons-he-is-already-dead
PobierzZazdroszczę ludziom, którzy wierzą politykom. Muszą mieć spokojne życie. Podniecają się takimi filmikami, gdzie jakiś polityk, mówi że coś zrobi.
@Krupier: Tak, mówię że nie panuje nad stresem i zrobił to źle.
Szczerze w doopie mam co o moim zdaniu myśli random z mojej czarnej xDD
Każdy ma szczekać jak baranom sie akurat podoba. I tak będziecie zaraz na niego kląć i tak w kółko.
Potem wpisy że wykopki dały sie zabić za Hołownie bedą ignorowane a tego typu szczekacze i tchórze pochowają się w krzakach xD
Dokładnie tak bedzie bo tak jest zawsze LOL
@Itslilianka: A ostrzegali żeś troll, szkoda tylko mojego roku odpisywania takim na priv.
Tyle jesteś warty co dziś pokazałeś. No ale w końcu kilka plusów masz, zawsze to wiecej niż zwykle.
Ale ty sobie możesz jedynie mówić. W tym przypadku to nawet najzwyczajniej w świecie p--------z. O czyms, o czym nie masz pojęcia.
@Krupier: Stary i głupiś
Komentarz usunięty przez autora