Aktywne Wpisy

krucjan +20
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
pieknylowca +143
3/10 p--o z sokiem z Polski wymaga super ultra włoskich Chadow. Pamiętaj polaczku -jestes nikim dla takiej księżniczki, p0lki a do tego kobiety #p0lka
źródło: 1000004909
Pobierz

źródło: temp_file2510337514400701900
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Serio to takie trudne? Ja jakoś specjalnie nie ćwiczę a bez problemu wytrzymuję 3 minuty. No i ja to już 44 lata mam.
50 poprawnych pompek też robię bez problemu, znaczy dawno nie robiłem, ale chyba bym zrobił :) Sportem zajmuję się dość poważnie bo robię na rowerze po 12-14k km rocznie. Ale forma raczej słaba.
@i-marszi no to nic tylko pogratulować, bo przecież nie będę prosił o nagranie z tych mitycznych pompowań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na priv mogę wysłać, nagrać w weekend, ale to będzie pierwsze robienie pompek od kilku lat. A po 40 firma już raczej siada niż rośnie :)
50 to dużo, ja robię na podpórkach z nosem do ziemi, bez sprężyn w rękach to 30 jest już dobrym wysiłkiem.
Żeby samemu się sprawdzić w weekend zrobię test i nagram. Parę lat temu 50 pompek to nie był dla mnie żaden wysiłek, zobaczę teraz :) O wynikach was poinformuję w sobotę wieczorem.