Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +123
Jak to jest, że wielu facetów tak się oburza na wybór Ciri jako protagonistki w nadchodzącym Wiedźminie, bo niby nie mogą się wczuć w postać żeńską. Ale za to bez problemu mogą się wczuć w legendarnego zabójcę potworów czy innych superbohaterów w grach, jak są tylko spoconymi grubasami grajacymi w gierki.
#gry
#gry

jegertilbake +82
Sprzedaż czasu liniowo za pieniądze to niewolnictwo z dodatkowymi krokami
Wczoraj pojawił się wpis na tagu #antynatalizm odnośnie braku chęci do pracy przez jednego ziomka. Oczywiście jak to na wykopie skoro OP wyraża swoje stanowisko to trzeba mu zaprzeczyć, choćby pisał najbardziej oczywiste rzeczy. Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że chyba niektórzy piszą na poważnie swoje wysrywy tak więc wyjaśniam kilka prostych faktów, które umknęły tym osobom:
1) Żyjemy w systemie
Wczoraj pojawił się wpis na tagu #antynatalizm odnośnie braku chęci do pracy przez jednego ziomka. Oczywiście jak to na wykopie skoro OP wyraża swoje stanowisko to trzeba mu zaprzeczyć, choćby pisał najbardziej oczywiste rzeczy. Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że chyba niektórzy piszą na poważnie swoje wysrywy tak więc wyjaśniam kilka prostych faktów, które umknęły tym osobom:
1) Żyjemy w systemie
źródło: image-50
Pobierz

źródło: temp_file2510337514400701900
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Serio to takie trudne? Ja jakoś specjalnie nie ćwiczę a bez problemu wytrzymuję 3 minuty. No i ja to już 44 lata mam.
50 poprawnych pompek też robię bez problemu, znaczy dawno nie robiłem, ale chyba bym zrobił :) Sportem zajmuję się dość poważnie bo robię na rowerze po 12-14k km rocznie. Ale forma raczej słaba.
@i-marszi no to nic tylko pogratulować, bo przecież nie będę prosił o nagranie z tych mitycznych pompowań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na priv mogę wysłać, nagrać w weekend, ale to będzie pierwsze robienie pompek od kilku lat. A po 40 firma już raczej siada niż rośnie :)
50 to dużo, ja robię na podpórkach z nosem do ziemi, bez sprężyn w rękach to 30 jest już dobrym wysiłkiem.
Żeby samemu się sprawdzić w weekend zrobię test i nagram. Parę lat temu 50 pompek to nie był dla mnie żaden wysiłek, zobaczę teraz :) O wynikach was poinformuję w sobotę wieczorem.