Aktywne Wpisy

RPK74 +158

thority +2
Jakie byście kupowali auto w 2026?
Te Mazdy mi się bardzo podobają więc pewnie na tym skończę, ale myślę nad tym jednym elementem.
Manual czy automat?
Jazda głównie po mieście z okazyjnymi wypadami w plener, głównie jednak po trasach szybkiego ruchu/autostradach, bo tak w default city zwykle jest.
#auto
Te Mazdy mi się bardzo podobają więc pewnie na tym skończę, ale myślę nad tym jednym elementem.
Manual czy automat?
Jazda głównie po mieście z okazyjnymi wypadami w plener, głównie jednak po trasach szybkiego ruchu/autostradach, bo tak w default city zwykle jest.
#auto
źródło: Screenshot 2026-03-27 115106
PobierzJaka skrzynia
- Manual 13.3% (24)
- Automat 86.7% (157)

źródło: Polish_20231016_103811563
PobierzJA tam nawet jestem za, niech za średnią będzie np. 10, wtedy będzie dopiero premium, będzie się można chwalić na Instagramach i toktokach.
źródło: monthly-food-price-index-worldwide
Pobierz@djtartini1: skoro mowa o zwijaniu się świata to również ceny nieruchomości na całym świeci biją rekordy to w połączeniu z cenami żywności powoduje, że podstawowe dobro takie jak żywność i schronienie jest tak drogie że nigdy wcześniej nie było tak drogie jak teraz nawet
@KasjuszHasta: to oni wstali z kolan, bo przez 8 lat obłowili się na miliardy xD
źródło: marina-bay-sands-jeden-z-najbardziej-fotografowanych-budynkow-na-swiecie-10e80e69b22a3e6f305de5beb1a460f2
Pobierz