Aktywne Wpisy

MonazoPL +100
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +185
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

Kupno BMW e32 nie wchodzi już w grę, bo wszystkie które nie kosztują cebuliona zjadła rdza, poza tym już nie chcę całego e32, poza przednimi lampami, co ma zajebistego takie e32? no silnik fajny, wygodny jest, w sumie to nadal najładniejsze auto w historii motoryzacji. Nie namawiajcie mnie na kupno e32 bo potrzebuję auto z lekkim zacięciem terenowym.
A jeśli nie całe e32 to może same lampy? W końcu, przy pomocy drukarki 3D i masy druciarstwa, dałoby radę takie lampy wstawić do każdego auta, tylko czy to będzie street legal (ulicznie legalny)?
I zawsze jest trzecia droga - może jest jakaś firma która konstruuje i sprzedaje całe lampy z homologacją ale z własnym designem i homologacją na EU?
#motoryzacja #bmw #subaru
źródło: DSC_0226-885x500
Pobierzźródło: R
Pobierzźródło: IMG_20231120_114217
Pobierz@keny-keczuloki-anuloki: a teraz to doczytałem, to jest takie auto. Z lekkim zacięciem terenowym i podwójnymi lampami.
źródło: zzzzzzzz2
Pobierz@goferek: czy to będzie legalne? oczywiście zrobić tego mi nikt nie zabroni, ale czy przejdzie przegląd a nawet jak tak to czy jeśli dojdzie do wypadku z udziałem auta czy nie będzie to podstawą do orzeczenia mojej winy z automatu, jak to może być np. w przypadku zastosowania LED'ów do lamp nie posiadających homologacji na LED'y.
Tylko wiadomo, że przeróbka musi zostać wykonana przez firmę, która zrobi to z głową, a nie mietka, który grzebie przy
źródło: FREE_840
Pobierz@goferek: kurka, bo miałem to robić osobiście i to na miejscu parkingowym... zgadza się, nie mam nawet garażu (╥﹏╥)
źródło: FSO_Polonez_MR78_1500_Nowy_Sącz_03-08-2013_01
Pobierzźródło: bmw_e46_compact
Pobierzźródło: VW_Polo_II_front_20080820
Pobierz