Aktywne Wpisy

Onkosfera +286
Wyżalić się muszę, bo się uduszę. Właśnie umiera moja babcia. Nie wypada mi narzekać, bo kobita ma 101 lat, ja sama jestem stare pudło powyżej 40, zaś główny ciężar zajmowania się babcią wziął na siebie mój 72 letni ojciec. Ja pełnię funkcję pomocniczą, jestem samozwańczy asystent opieki paliatywnej.
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
źródło: 1000052806
Pobierz
dzony77 +513
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak to jest z tym kredytem 2%? Doradca sprawdzał mi zdolność i mówił, że wyśle wniosek do jednego banku (PKO bp) Widzę, że tutaj sporo osób sprawdza zdolność w dwóch bankach. Kredyt byłby z gwarancją BGK. Jak długo ten bank procesuje teraz wnioski? Boje się, że jak zejdzie to do stycznia a decyzja będzie negatywna to zostaje z niczym. Wkład własny jest więc mógłbym też składać do banku z mniejszą zdolnością
#nieruchomosci #pieniadze #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Czas wydawania decyzji w programie BK2 to obecnie od dwóch tygodni w mBanku do nawet ponad dwóch miesięcy w Pekao SA. PKO BP w przypadku nowych wniosków wydaje decyzje w około jeden miesiąc.