@mirko_anonim: pomysl ze takich naprawdę szczęśliwych związków jest może 10% tych co widzisz, reszta to atrapa i strach przed samotnością. Już lepiej być samemu niż żyć w atrapie i automatycznie odcinać sobie szanse na te 10%. Nawet jak te szanse są małe. Chyba że potrafiłbyś się zadowolić jakimkolwiek związkiem
@dzbanzyciowy: @dzikop: @Czekolatka: Następnym razem poszukajcie empatycznej kobiety, która będzie równocześnie waszą przyjaciółką, zamiast wiązać się z pierwszą lepszą. Jak można żyć z kimś, przy kim trzeba ciągle udawać i dusić wszystko w sobie?
@mirko_anonim: chcesz sie wyzalic kobiecie? Gosciu im nic nie mozna takiego okazac bo cie po kilku takich epizodach zakwalifikuja jako slabego faceta i cie zniszcza. One podswiadomie gardza kazdym slabym samcem. Tak juz maja we lbie zakodowane.
To proste, radykalnie zaakceptowałem fakt, że zdechnę ze starości jako bezpotomny prawiczek, tak jak radykalnie akceptuje się śmierć bliskiej osoby i żyje się dalej. Poszedłem w MGTOW i teraz jedyną osobą o jaką musze się troszczyć jestem ja sam. Dzięki temu żyje jak chcę, robie co chcę i kiedy chcę i nie muszę tego z nikim konsultować ani chodzić na kompromisy.
Na początek przestudiuj kanał "Musisz wiedzieć" na YouTube. Później uświadom sobie, że w Polsce brakuje około miliona młodych kobiet. Wielu facetów nie znajdzie żadnej kobiety a już nie mówiąc wartościowej.
@mirko_anonim: Mam złe wieści. Wszystkie te cechy należą do mistycznego archetypu kobiet które nie istnieją. Te wokół są bardziej bezwzględne od nas a jak podpadniesz to wredniejsze od kolesia któremu obraziłeś całą rodzinę. Przymilają się dosłownie wtedy i na tak długo poki czegoś chcą. Potem stajesz się ciężarem pełnym wad który wkurza samym oddychaniem/kontaktem
@mirko_anonim zwal sobie konia to Ci przejdzie. Jak potrzebujesz wsparcia to musisz stać się silniejszy bo liczyc powinno się tylko na siebie. Skończ się mazgaić i bądź silny a kobiety same będą chciały się z Tobą zadawać tak samo jak faceci. Ja miałem cudowna kobietę przez wiele lat i jak się rozstałem to było mi smutno ale po czasie odzyskałem wiare w siebie i akceptuje życie jakie jest. Życie to dżungla
Depresja coraz większa a żaden psychiatra mi nie pomoże bo leki nie zastąpią kobiety.
@mirko_anonim: Niestety to tak nie działa. Jeżeli masz depresję, to nie myśl sobie że ona minie, gdy poznasz kobietę, wręcz przeciwnie- twoje problemy być może na jakiś czas znikną bo przez zakochanie będziesz patrzył na świat przez różowe okulary, ale po czasie się one tylko nawarstwią. Jeżeli nie jesteś szczęśliwy sam ze sobą i nie do
Taka ciekawostka: jak byłem mały to pokazali mnie w programie super niania xdd Ogólnie to zbyt wiele nie pamiętam, ale może byliby jacyś chętni do poczytania co sie tam działo xd
To proste, radykalnie zaakceptowałem fakt, że zdechnę ze starości jako bezpotomny prawiczek, tak jak radykalnie akceptuje się śmierć bliskiej osoby i żyje się dalej. Poszedłem w MGTOW i teraz jedyną osobą o jaką musze się troszczyć jestem ja sam. Dzięki temu żyje jak chcę, robie co chcę i kiedy chcę i nie muszę tego z nikim konsultować ani chodzić na kompromisy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@choochoomotherfucker: To tak nie działa
@mirko_anonim: Niestety to tak nie działa. Jeżeli masz depresję, to nie myśl sobie że ona minie, gdy poznasz kobietę, wręcz przeciwnie- twoje problemy być może na jakiś czas znikną bo przez zakochanie będziesz patrzył na świat przez różowe okulary, ale po czasie się one tylko nawarstwią. Jeżeli nie jesteś szczęśliwy sam ze sobą i nie do