Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Jest przecież PURPLEPILL, takie redpill, ale mają nadzieję na cudowne znalezienie wiernej wybranki i szczęśliwe życie, o ile będą się starali, biegali i trzymali ramę. Jak dla mnie to po prostu bluepill, ale co ja wiem, jeden pies
  • Odpowiedz
@KubaJ1001: no bo to fuzja red i blue jest. Więc to są normiki bluepillowe, które po prostu widzą, że trzeba dobrze wyglądać i mieć kase, a jednocześnie wierzą że każdy może to osiągnąć. W skrócie - upośledzone normiki widzące blackpilla i go ignorujące.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Jednak są się dużo stwierdzić na podstawie samych rysów twarzy. Ja na szczęście trafiłem na uczciwego chirurga plastycznego i odpowiedział mi szczerze po pytaniu o efekty i oczekiwania, że nie będę przystojny i takie rzeczy to tylko w filmach.
  • Odpowiedz
Przykład z Chin gdzie babka zrobiła sobie serie operacji plastycznych, znalazła faceta i urodziła mu brzydkie dzieci a ten ją pozwał.

@mirko_anonim: To był fejk, Photoshop i zmyślona historyjka. :)

Mi się wydaje, że blackpill zawiera w sobie cały redpill.
Po prostu redpill ogranicza się do działania w kierunku związku i posiadania dzieci, a blackpill niekoniecznie plus stawia większy akcent na cechy wyglądu. A to nie znaczy że redpill nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Luke_Skywalker88 co to za ostoja której hasłem przewodnim jest "it's over"? Blackpill z mojej obserwacji polega na żaleniu się w internecie i nic nie robieniu. Jeszcze jakbym wiedza z blackpill dawała jakieś korzyści to ok ale to jest typowy nihilizm. Jak można czuć że coś jest ostoją co rani? Ja jestem typem osoby co szuka rozwiązań i skoro istnieje cały szereg zabiegów plastycznych na rynku a blackpillowcy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim możesz sobie zrobić buźkę botoxem i bice syntholem, przeszczep włosów, ale genów nie zmienisz. I swojej przyszłej wybrance powinieneś pokazać zdjęcia jak wyglądałeś przed, bo potem będą się rodzić kolejne loosery. Locha może średnio na to zareagować, bo podświadomie szuka samca z najlepszymi genami dla dzieci, więc jak jej to pokażesz to jest spora szansa że podświadomie cię odrzuci.
Po dwa to ryja naprawisz, ale jak masz niski wzrost, czy
  • Odpowiedz