mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
23
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
500minus
Ślub w dzisiejszych czasach to korzyść dla mężczyzny

@mirko_anonim:
230
przegryw162cm
Po prostu "zaklepujesz" sobie laskę na lata

@mirko_anonim: xDDDDDDDDDD sprawdz sobie typie statystyki rozwodow i jak przesrane ma facet podczas rozwodu. Gdyby rozwody byly zakazane, to mialbys rację.
210
CandyToy
@mirko_anonim:

Ślub to żadne zaklepywanie. To tylko marzenie Twojej różowej, aby mogła odhaczyć sobie ten cel i zrealizować go w taki sposób, jaki sobie wyśniła. Gdy po miesiącu jej się coś odwidzi to zostawi Cię tak samo jak i bez tego ślubu. Bez skrupułów. Ona sobie znajdzie kolejnego gościa z mieszkaniem - żaden problem - przy czym zatrzyma jeszcze połowę Twojego. Ty natomiast będziesz musiał znowu zapierd***lac, aby odbudować straty
34
D.....l
D.....l
Ślub w dzisiejszych czasach to korzyść dla mężczyzny

@mirko_anonim: Kiedyś to były zarzutki. Teraz to nie ma zarzutek.
31
Kopytnik_1
@Maxior99: Nie jest! To znaczy każdy ma inaczej i nie każdy odczuwa tak samo. Wielu facetów i kobiet żyje w samotności świadomie. Bez jedzenia i picia nie da się żyć. Bez drugiej osoby można. Poza tym jeszcze jedna ważna kwestia. U mnie samotność nie była świadomym wyborem, o którym wspominam wyżej w kontekście innych osób. Jestem sam nie z własnej woli. Ale zaadaptowałem się do tego. Pewnie niejeden facet tutaj
20
Dietetyq
Dietetyq
12
Kopytnik_1
@mirko_anonim: Można też po prostu olać temat. Związek nie powinien być celem samym w sobie, który należy osiągnąć.
11
Kopytnik_1
@Maxior99: zdaję sobie z tego sprawę, jak wiele radości w życie może wnieść udany związek. Ale chyba nie rozumiesz mojej myśli przewodniej. Nie każdy ma takie szczęście. I co z tym zrobić? Na pewno nie samobój. Trzeba żyć dalej i czerpać z życia tyle na ile się da.
10
Dietetyq
Dietetyq
@Maxior99:

byłem w związku- niesamowite uczucie , wtedy tak naprawdę zaczynasz rozumieć co to szczęście

To jest mentalność heroinisty, co wie jak smakuje chemiczne niebo i bez tego sobie szczęścia nie wyobraża, śni o nim i myśli w każdej godzinie życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A prawda jest taka jak minie trochę czasu i uczucia zejdą, że było fajnie ale nie idealnie, wady były jak ze
8
Maxior99
Maxior99
@mirko_anonim: trochę prawdy , trochę nie - przystojny facet zawsze sobie znajdzie kobietę
Co nie zmienia faktu ,że przeciętny facet powinien brać ślub i od razu robić dzieci
Po prostu sytuacja na rynku matrymonialnym jest tragiczna
6
Yakooo
6
lukas-911
@mirko_anonim: ślub to żadna korzyść dla mężczyzny. Skąd będzie pewność że dziewczyna po ślubie nie zmieni się w roszczeniowego potwora i zniszczy Ci potem życie a jescsze będziesz.musial płacić alimenty
6
przegryw162cm
@Voltrex klasycznie 7/10 pewnie a w realu wykopek/10
6
Dietetyq
Dietetyq
@Kopytnik_1:

Nie jest! To znaczy każdy ma inaczej i nie każdy odczuwa tak samo. Wielu facetów i kobiet żyje w samotności świadomie. Bez jedzenia i picia nie da się żyć. Bez drugiej osoby można. Poza tym jeszcze jedna ważna kwestia. U mnie samotność nie była świadomym wyborem, o którym wspominam wyżej w kontekście innych osób. Jestem sam nie z własnej woli. Ale zaadaptowałem się do tego. Pewnie niejeden facet
5
P.....0
P.....0
Dodatkowo im człowiek starszy tym bardziej ceni sobie spokój, stabilność nie chce radykalnych zmian.

Naprawdę żeby ktoś kto do 30 żył samotnie i ma spoko finanse chciał teraz się wiązać NA SIŁĘ z kobietą, byle jaką aby tylko była, brać z nią ślub i robić dzieciaka to ja nwm serio co trzeba mieć w głowie xd

@Dietetyq: i mysle ze tym stwierdzeniem mozemy zamknac temat
5
przegryw162cm
brzydkiej dzieczynie sluby nie groza

nie szukam meza

@lubiejescfrytki to o co masz bol 4 liter?
5
Eugeniusz_Zua
@lubiejescfrytki:

Brzydkiej dziewczynie śluby nie grożą ¯\(ツ)/¯

Bullshit my dear. Śluby to nie grożą facetom sub5 z wyglądu
5