Aktywne Wpisy
Gdybykozkanieskakala +927
Z całym szacunkiem, ale w jakim celu składa się hołd zmarłym policjantom? Oni nie zginęli w strzelaninie broniąc dzieci, tylko od postrzału typa, bo nie przestrzegali procedur. Bo jakie jest inne wyjaśnienie? Trochę to żenujące.
#policja #wroclaw #strzelanina #majtczak
#policja #wroclaw #strzelanina #majtczak

haakenn +372
Saga wciąż trwa. Nie sąd, nie ja, nie dziecko decyduje, tylko matka! Czego nie rozumiesz? #oma

W ramach takiej konsultacji dwóch specjalistów (a nawet trzech o tym dalej), podejdzie do Ciebie w kompleksowy sposób, Karolina zajmuje się jako trenerka pomaga przede wszystkim osobom z przewlekłymi bólami oraz rozwijaniem GPP (ogólno pojęty szeroki rozwój fizyczny), ja jestem typowym silnym gościem dość kumatym w treningu pod trójbój i sylwetkę - trenuje ludzi amatorsko i pod zawody. Pomagamy wspólnie znaleść dla klienta rozwiązania doraźne i długoterminowe, które pomogą mu optymalnie rozwijać się.
Przed spotkaniem zbieramy wywiad, jeśli masz swojego ortopedę lub fizjoterapeutę, to zalecenia od nich będą również pomocne, ponieważ stawiamy na co-work różnych specjalistów. Podczas spotkania istnieje możliwość, aby dołączył również fizjoterapeuta, jeśli nie posiadasz własnego na miejscu lub z jakiegoś powodu chcesz się skonsultować z innym.
Podczas spotkania wykonane zostaną różne testy sprawdzające zakresy, dolegliwości, oceniona i poprawiona technika wykonywanych ćwiczeń. Ustawimy Cię jak w szwajcarskim zegarku. Po spotkaniu otrzymasz również materiały w postaci zaleceń, planów treningowych (3 plany po 4 tygodnie), które starczą Ci na 3 miesiące pracy.
Przełoży się to na Twoje efekty w komforcie życia, treningu, siły i sylwetki no i to niesamowita okazja do zbicia piątki z najsłynniejszym Mirkiem na tagu i Panią Karoliną :)
Cena: 500 PLN
Szczegóły na priv - ocenię wstępnie czy w ogóle możemy Ci pomóc - nie naciągamy na hajs nikogo, jeśli coś jest poza naszymi kompetencjami.
P S - jesteśmy z Torunia
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #reklama #fullborsukworkout #reklama
- 1,5 godzinne spotkanie z 2-3 specjalistami i ich ocenę diagnostykę
- zalecenia długoterminowe co do ćwiczeń GPP/Rehab
- 3 plany treningowe po 4 tygodnie ułożone na podstawie wniosków, które wyszły na spotkaniu
- Dalszy kontakt po spotkaniu