✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy robię coś złego? Mój chłopak zorganizował dla nas wakacje i je opłacił. Wiedział, że ja nie będę na to mieć ale nie miał z tym żadnego problemu. Ucieszyłam się, podziękowałam. Wcześniej czasami ja za coś płaciłam. Nie takie drogie ale ja zarabiam 20% tego co on więc jest mi trudniej. Oboje nie możemy się doczekać. Jedną osobą, która miała ale była moja przyjaciółka. Powiedziała mi, że to jest żałosne... Serio jest w tym coś takiego? Zaczęłam czuć się źle i mieć wątpliwości. #pytanie #zwiazki #wakacje #logikarozowychpaskow
@mirko_anonim ale co wg niej jest żałosne? To ze mało zarabiasz czy to ze Twój chłopak opłacił wakacje? Na którekolwiek pytanie odpowiesz to i tak koleżanka jest albo zazdrosna albo lubi się znęcać nad Tobą… najwiecej problemów maja ludzie nie będący w związku. Czyli jak będziesz mieć dziecko to inni będą boldupic ze tylko jedno, jak Ty będziesz zarabiać 20% tego co chłopak to znajda się osoby co będą mówić ze
@mirko_anonim: kiedy z różową zaczyna ci się zajebiście układać, oboje jesteście zadowoleni z pożycia, zawsze znajdzie się jebnięta koleżanczka, która to s-------i. Za każdym je*anym razem.
@mirko_anonim: będąc kobietą nigdy nie pytaj koleżanek o związkowe porady. albo to co komentuja traktuj przez palce i nie zwierzaj ze wszystkiego bo się lubicie, wszelakie przyjaźnie związki koleżeństwa itd to jest stąpanie po cienkim lodzie. czasami niespodziewanie się on zapada.
Czy robię coś złego? Mój chłopak zorganizował dla nas wakacje i je opłacił. Wiedział, że ja nie będę na to mieć ale nie miał z tym żadnego problemu. Ucieszyłam się, podziękowałam.
Wcześniej czasami ja za coś płaciłam. Nie takie drogie ale ja zarabiam 20% tego co on więc jest mi trudniej. Oboje nie możemy się doczekać. Jedną osobą, która miała ale była moja przyjaciółka. Powiedziała mi, że to jest żałosne... Serio jest w tym coś takiego? Zaczęłam czuć się źle i mieć wątpliwości.
#pytanie #zwiazki #wakacje #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
dobry bait powinien być krótki i ujmować sprawy które często są wałkowane na wykopie.
Gratuluję!
@mirko_anonim: jeszcze jaaak. nie stac cie to nie jedziesz
@mirko_anonim: tu autor zmienił pomysł na baita, albo go skrócił