Aktywne Wpisy

Qurvinox +1
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

@mirko_anonim: jakiś przykład poproszę...
Z jej perspektywy to się jej podobasz, a nie zwracasz na nią uwagi i nie chcesz nic więcej. Idź (do niej) i nie grzesz więcej.
3 tygodnie! I jeszcze czelność wyskakiwać z hipergamią! No po prostu aż muszę to rozchodzić, co się dzieje na tym świecie.
@Dezyderiosh: zazwyczaj tak jest akurat
@mirko_anonim: ja bym poczekal 3 lata - az ja kilka osob z biura wybolcuje porzadnie. Bo nigdy nie wiadomo czy taka nowa to nie ma kily albo czegos, a jak chlopaki zbadaja u siebie na warsztacie to zawsze bedzie wiadomo co i jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najwyzej szefostwo rozszerzy luxmed o nowe uslugi
Napisz po 30 miesiacach, co i
Samo uśmiechanie się to nie, ale to co pisze OP:
To już jak najbardziej jest bajera ze strony laski, każda różowa Ci to potwierdzi. Jak kobita nie jest nim zainteresowana to nie będzie rzucała podtekstami i macała, niby to przypadkiem,
Wypisywać dalej?
@mirko_anonim: Zapytac czy jej sie cos nie p----------o. (Mowie serio( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: to plus możesz zapytać się na randce wprost, czy jeszcze z kimś się umawia