Aktywne Wpisy

Viarus_ +134
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +4
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

@mirko_anonim: jakiś przykład poproszę...
Z jej perspektywy to się jej podobasz, a nie zwracasz na nią uwagi i nie chcesz nic więcej. Idź (do niej) i nie grzesz więcej.
3 tygodnie! I jeszcze czelność wyskakiwać z hipergamią! No po prostu aż muszę to rozchodzić, co się dzieje na tym świecie.
@Dezyderiosh: zazwyczaj tak jest akurat
@mirko_anonim: ja bym poczekal 3 lata - az ja kilka osob z biura wybolcuje porzadnie. Bo nigdy nie wiadomo czy taka nowa to nie ma kily albo czegos, a jak chlopaki zbadaja u siebie na warsztacie to zawsze bedzie wiadomo co i jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najwyzej szefostwo rozszerzy luxmed o nowe uslugi
Napisz po 30 miesiacach, co i
Samo uśmiechanie się to nie, ale to co pisze OP:
To już jak najbardziej jest bajera ze strony laski, każda różowa Ci to potwierdzi. Jak kobita nie jest nim zainteresowana to nie będzie rzucała podtekstami i macała, niby to przypadkiem,
Wypisywać dalej?
@mirko_anonim: Zapytac czy jej sie cos nie p----------o. (Mowie serio( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: to plus możesz zapytać się na randce wprost, czy jeszcze z kimś się umawia