Aktywne Wpisy

addddd +781
Kochani, jakiś czas temu pytałam się Was czy warto iść na medycynę w wieku 28 lat…wszyscy wyrazili się jasno, że tak. No i zgadnijcie co… zlożyłam dokumenty, dostałam się i dzisiaj oficjalnie zaczynam 1 dzień studiów (。◕‿‿◕。) przede mna wykłady! A jutro anatomia i prosektorium między innymi (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#medycyna #studia #studbaza
#medycyna #studia #studbaza

mirko_anonim +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ładna hipokryzja- mogłeś jeszcze powiedzieć że przeciętny kowalski nie musi wsiadać do samolotu, a na najjaśniejszych u steru socjalistycznego raju, robiących loty po
@tellet: Na czym niby polega ta hipokryzja? Wnioskujesz podobnie do kogoś, kto nie sprzątałby psiego gówna, bo widział jak krowa zwaliła wielkiego placka i nikt nie posprzątał, wiec czemu on po psie miałby?. Oczywiście, że należy sprzątać śmieci po e-papierosach. Nikt rozsądny tego nie podważa. Ty za to podważasz ruchy w kierunku ograniczenia bardzo powszechnego śmiecia - butelki PET, podpierając to jakimś nielogicznym argumentem odnoszącym się do e-papierosa.
Kupuję 1,5l wody gazowanej i ja piję. Przymocowany korek mi przeszkadza, bo drażni mordę. Jak wypije, to gniote I zakręcamy (od zawsze). Po kuj ten korek jest przywiązany? Jestem bardzo ciekawy uzasadnienia
Bo Unia się za nie już wzięła. Podobnie za baterię w telefonach i innych urządzeniach.
W kwestii produktów jednorazowego użytku z tworzyw sztucznych ustawodawstwo dotyczące odpadów ma za zadanie wpłynąć głównie na zwiększenie recyklingu, a w mniejszym stopniu na zaśmiecanie. W ocenie prawodawców unijnych bardziej skuteczne są środki mające na celu ograniczenie stosowania pewnych produktów skierowane ku wcześniejszym etapom łańcucha.