Aktywne Wpisy

VanHohenheim +14
źródło: temp_file7302627121822733600
Pobierz
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

@przegryw_z_piwnicy: zgadzam się, takie coś by sprawę wyjaśniło. Niemniej to stawia mnie natychmaist dużo niżej
@mirko_anonim: może dlatego, że to Tobie jednak bardziej zależy i sam się tak ustawiłeś na gorszej pozycji ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: no to jak nie będziesz eskalował to ten czarodziejski moment przeleci w końcu
musisz ją objąć, a jak się wyślizgnie to będziesz wiedział na czym stoisz
przecież nawet wtedy będzie jej jednak miło że próbowałeś :)
@przegryw_z_piwnicy: a moim zdaniem na warunkach różowej. Ty prosisz jawnym tekstem o coś więcej, a ona odmawia lub nie. Ty ujawniasz wszystkie zamiary, ona
@przegryw_z_piwnicy: to w sumie w świetle pogrubionego może jednak po prostu lepiej dać
@mirko_anonim: Ale po co się bez sensu sam wpędzasz w kompleksy? Po prostu istnieją kobiety, które nie wskakują do wyra po ledwie kilku randkach i nie ma to nic wspólnego z urodą partnera. I nie robią pierwszego kroku nie dlatego, że jak księżniczki oczekują jakiegoś "zabiegania o łaskę", tylko nie chcą wyjść na desperatkę rzucającą się na faceta. Albo na
@Kremufka2137: kiepsko. Na 2 pierwszych było powitanie: "cześć", pożegnanie: "cześć" + przytulenie (z mojej inicjatywy). Przez to, że na dwóch pierwszych to ja musiałem inicjować przytulenie, to na trzeciej już się nie odważyłem i poczekałem na jej ruch, a ona nic nie zrobila, wiec na trzeciej było tylko "cześć"