Aktywne Wpisy
Oldjero +98
Makowiecky +22
Czy ze mną jest coś nie tak, czy też ten post na na #linkedin brzmi bardzo pretensjonalnie? Jakaś kobieta wylewa swoje żale w poście, narzekając, że nikt nie chce jej zatrudnić, a rachunki same się nie zapłacą. Oczywiście z nią jest wszystko w porządku tylko z całą reszta jest coś nie tak. Oczywiście nie zabrakło zagrania kartą DYSKRYMINACJI bo innej możliwości to na pewno nie ma ( ͡° ͜

źródło: image
Pobierz
Ja mam #komputery i stare głośniki z lat 90-tych, jeszcze w białej obudowie ENCORE P-201. Trochę potencjometr zużyty i tak rzężą jak nic nie leci.
No i siedzę sobie dzisiaj, cisza spokój, a tu coś mi gada z tych głośników. Cichutko, ale jak wytężysz słuch to spokojnie usłyszysz. Przynajmniej jedną stronę rozmowy.
Jak rozumiem to ta antena sąsiada tak sieje, że aż mi głośniki to zbierają?
źródło: alf
Pobierz@majk3l: nie koniecznie, kiedyś moje stare głośniki przeistoczyły się w radio AM. Tropo było takie, że normalnie słyszałem jakieś ruskie radio.
Od początku lat 90. miałem antenę CB na dachu bloku, wszystko legalnie, pozwolenie radiowe, zgoda spółdzielni itd. Przez parę lat nic się nie działo, tzn. gadałem i nikt nie miał zastrzeżeń. Fakt, nie przesadzałem z mocą, pozakładane filtry itd.
Po kilku latach przeniosłem się do innego mieszkania w tym samym bloku i nie miałem możliwości dalszego korzystania z anteny.
https://wykop.pl/wpis/17278311/truestory-coolstory-sadstory-psychotropy-schizofre