Wpis z mikrobloga

@PurpleHaze: @mroz3 Ja jestem ciekawy gdzie ich zdaniem powinien stać ten kontener. Pewnie według niektórych powinieneś zgodnie z ich logiką załatwić dla niego wyłączenie drogi bo na chodniku przecież nie można postawić mimo tego, że normalnie stają samochody w tym nawet te ciężkie SUV-y.
  • Odpowiedz
@mroz3: no musiała być wcześniej uszkodzona i podmywała chodnik ale z postu wynika ze admin obwinia kontener za awarie rurociągu.
  • Odpowiedz
@mroz3: Taki kontener na pusto waży ze 100-150kg, zawartość to jakieś deski. Ważyło to pewnie góra 200kg. Ale tak, chodnik się od tego zapadł xD
  • Odpowiedz
@Iudex: W zależności od rodzaju drewna w sumie mogło ważyć z tonę. Warto pamiętać, że wiele samochodów waży więcej niż tonę, nie mówiąc o dostawczakach a jakoś chodniki nie zapadają się masowo od parkujących na nich samochodów.
  • Odpowiedz
@mroz3 to jest właśnie ten poziom ogarniania rzeczywistości. powiedzmy sobie szczerze - najwięksi debile w dzisiejszych czasach zasilają szeregi skrajnych lewaków i prawaków.
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan: oj daj spokój. kiedyś jacyś aktywiści wrzucili zdjęcia SUVów parkujących na wyznaczonych miejscach na chodnikach, zaznaczając, że to "nielegalne'. Wrzyciłem pod każdym zdjęciem DMC każdego z tych pojazdów, bo każdy miał mniej niż 2500kg DMC. Usunęli komentarze, ale nie post ( ͡º ͜ʖ͡º) tyle w temacie ynteligencji
  • Odpowiedz
@Stanley666: Tak samo jak nie mają prawa stać dostawczaki i tak ze 3/4 elektryków niedługo. Ktoś się tym przejmuje? U nas nawet nie pilnują żeby przed przejściem nie stawać, a to jest znacznie groźniejesze.

@eloar To tak smao jak sranie się żarem o to, że ludzie na starych osiedlach po Niemcach jak Oporów, Grabiszynek, Sępolno czy tych z lat 90 jak Wojszyce np. jak ludzie stają przed domami wielorodzinnymi
  • Odpowiedz