Aktywne Wpisy
ashemar +4
Doradźcie proszę bo czujemy się fatalnie jako rodzice. Organizujemy córce która kończy 6 lat urodziny w fajnym miejscu z animatorami i ogólnie zabawą. Takoe porządne urodziny dla całej klasy bo do tej pory to były małe urodziny dla rodziny i znajomych.
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
ProtossTassadar +89
I teraz pytanie dlaczego?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #gielda
A przy okazji to Santander przyjmuje bekę tylko do lutego - bo spodziewają się że wtedy najpóźniej wyczerpią się limity beki.
Tak tylko zgaduję.
@Gustav88: Pojęcia nie mam, na pewno nie ma to nic wspólnego z nowym rządem.
@DJ007 Dokładnie tak było, u mnie to praktycznie laurka dla analityka wyszła gdzie przez 12 miesięcy naprawdę cisnąłem a po złożonym wniosku już sobie siedzę spokojnie na urlopie przymusowym w robocie xD
Edit: widzę ze temat lata na Twitterze
Bank info o zmianie procedury puszczał do pośredników kredytowych. Plotki chodziły już w zeszłym tygodniu.
@Cinos: Nie sądzę, żeby coś się szerzej zmieniało.
Wg mnie dziurawą procedurę dla działalności obecnie ma PKO BP, bo tam sprawdzają tylko KPiR, a nawet nie chcą PIT.
Będąc młodą osobą wole przez 2 lata albo nie płacić zusu albo płacić preferencyjny niż łącznie wysyłać do tej dziury 4-5k wykonując specjalistyczny zawód.
Te benefity o których mówisz czyli urlop, chorobowe, dni wolne w święta na b2b to kwestia negocjacji kontraktu. Nie każdy je ma. Składke zdrowotną każdy odprowadza więc o czym mówisz?
Dodatkowo te 12