Aktywne Wpisy
MaxinEevee +148
Wyszedł Trailer Wiedźmina 4, cinematic trailer podkreślmy, i co? I oczywiście zesrańsko wielkich polaków patriotów menskich menżczyzn, znawcUw lore wiedźmina.
A bo baba, a nie chłop więc w ogóle lewactwo woke i armagedon. Ciekawe, że Ci sami znawcy przemilczają, że całą Północą trzęsły czarodziejki, Ciri jest co najmniej Biseksualna w książkach, a od 2015 roku można nawet zdecydować, że w ogóle lubi tylko kobiety.
A bo skąd ona eliksiry jak nie przeszła próby
A bo baba, a nie chłop więc w ogóle lewactwo woke i armagedon. Ciekawe, że Ci sami znawcy przemilczają, że całą Północą trzęsły czarodziejki, Ciri jest co najmniej Biseksualna w książkach, a od 2015 roku można nawet zdecydować, że w ogóle lubi tylko kobiety.
A bo skąd ona eliksiry jak nie przeszła próby
MistrzPatelnii +162
#wiedzmin4 #wiedzmin #gry Na zagranicznych forach i na zagranicznych profilach ludzie jarają się nowym Wiedźminem, wchodzę na jakieś gry-online, czy ppe, fejs no i elita wykop xd i narzekania, że kobietą będziemy grać, że na bank będzie woke, że ten nie zagra, tamten nie zagra, że źle i że lipa, że próby traw, że nie była Wiedźminką. Stwierdzili to pp JEDNYM CINEMATIC TRAULERKU XDDDD. Bankowo to
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie rozumiem w ogóle tego bo nikt na grupie klasy mawet nie odpisał.
Dzieci się dogadują… a ja z corką sam jeźdźiłem na różne urodziny w tym roku i było to zawsze super wydarzenie dla córki.
Teraz nie wiem co robić… córka nie może się doczekać… a nie ma kto przyjechać :(
Nie ogarniam tego kompletnie. Żeby nawet te 10 dzieci było to by było spoko.
#dzieci #wychowanie #psychologia #rodzicielstwo #rodzina
Przypomnieć się z prośbą o potwierdzenie uczestnictwa też nie zawadzi.
Podaliscie napewno poprawny numer?
jaki masz kontakt z rodzicami tych dzieci? bo jak pytałeś rodziców a nie dzieci to może wynikać z tego, zę was nie lubią jako rodziców a nie koniecznie dzieci córki.
@Maziol: widać jak bardzo nie masz pojęcia o temacie
Zaproszenie w wersji cyfrowej trafiło do rodziców na grupie szkolnej wczoraj.