Aktywne Wpisy
WilecSrylec +757
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
yawa +162
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Wolałbym bez kitu meneli 60letnich zatrudniać i uczyć ich dowolnego fachu niż zoomerów po studiach :D
Opowiadajcie jakie macie śmieszne doświadczenia z zoomerami u was w robocie.
#praca #pracbaza #januszex #heheszki #bekazpodludzi #wykop30plus #wykop30club #wykop30plusclub
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bojackHorsemanPatataj: i to ma być wada, że nie jest frajerem?
@niochland: to zależy. Problemem dużej części zoomerów jest to, że wszystko jest czarne, albo białe co też dokładnie pokazuje twój post.
Jak ja, developer, dostanę taska z działki devops, która chvja mnie nie dotyczy to się cieszę, że mogę się czegoś nowego nauczyć i zrobić coś fajnego.
Jak zoomer dostanie taska z działki devops to się popłaczę, że to nie jego
@Bejro: czyli rozumiem, że w IT i na ścieżkach inżynierskich w przemyśle ciężkim nie są wymagane "duże skille", takie jak u przestawiaczy tabelek w excelu?
Yebłem ze śmiechu.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora