Wpis z mikrobloga

• 1123
@mirko_anonim: 23 lata bez matury, bez pracy, bez prawa jazdy, nie sprząta po sobie, zero chęci jakiegokolwiek rozwoju i trzeba księżniczkę utrzymywać

Ja wiem, że sytuacja na rynku świń nieciekawa, ale szanuj się OPie XD
  • Odpowiedz
  • 20
@mirko_anonim: zachowuje się tak bo wie, że może, ty i tak nic z tym nie zrobisz, chyba sam nie widzisz że przede wszystkim sam ze sobą masz problem. Zaproponuj jej psychologa, a jak to nic nie da to go next.
  • Odpowiedz
Myślisz, że ile rąk jeszcze wytrzymasz? To, że kogoś kochasz, nie znaczy, że musisz z tą osobą być. Gdyby Cię kochała faktycznie to by Cię tak nie wykorzystywała. Pogoń ja, a wyjdzie na dobre dla Was obojga. Może dziewczyna się jeszcze ogarnie, ale to już nie z Tobą i nie będzie to Twój problem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: poczatek doroslego zycia i takie problemy z partnerka? nie wroze wam dobrze z tego powodu ze jestes bardzo negatywnie nastawiony zreszta ani troche sie nie dziwie, ale kopnij ja w zadek to zobaczysz jak nagle stanie sie aktywna na socialach, po prostu potrzebuje takiego bodzca
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chłopie, ty nie masz partnerki, tylko rozkapryszone dziecko na utrzymaniu. Weź ją z zaskoczenia, wyślij do starych na parę dni, że niby remont. A w tym czasie zmień zamki i ją spakuj. Bo jak jej zapowiesz, że z wami koniec to jeszcze ci jakiś numer z ustawy antyviolence załatwi, że będziesz się musiał z własnego kwadratu wynieść. Po prostu nie marnuj sobie życia, ona się nie zmieni, póki jej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to nie wrażenie a rzeczywistość. Nie kochasz jej tylko jesteś przywiązany do sytuacji która znasz. Kop w tyłek. Zaczniesz żyć dla siebie znajdzie się w końcu godna partnerka.
  • Odpowiedz