Aktywne Wpisy
Zjadlem_Babcie +493
100 razy wole Żyda który chroni swoich niż hamas który chowa się między dziećmi i chorymi, wole Żyda który chroni swoje dziecko niż Palestyńczyka który wysyła swoje dziecko na merkavy, wole Żyda który w sobotę idzie do bożnicy niż Palestyńczyka który najpierw spuści #!$%@? swojej kobiecie a potem pójdzie palić samochody na ulicy w imię „allahu akbar”. Wykopki, Mieszacie pojęcia, wartości i logikę z gownem byle tylko #!$%@? „zymianom”. Pieprzyć wasz bambizm
soshiu +3
Zerwalismy jakis miesiąc temu, prawdopodobnie miala na oku innego ale nie wiem jaki byl glowny powod zerwanai, moze sie znudzila mną po prostu. Poblokowalem ją wszedzie, ale zapomnialem że ma jeszcze jakieś inne konto i z niego do mnie napisała cos takiego wczoraj. Co mam o tym myślec? #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow
#takaprawda #pieniadze #nieruchomosci
życie powinno się oceniać przez pryzmat tego czy komuś jest dobrze a nie przez pryzmat "osiągnieć" bo dla każdego znaczy to co innego
No chyba, że jesteś spierdoxem to wtedy ciężkie czasy doprowadzą Cię do samobójstwa. xD
Takie mieszkanie rodzicami to złoto przecież, dosyć że za pół darmo to jeszcze ugotowane i wyprane, lekko można robić po 10h dziennie i odkładać
@Gustav88: Wyczuwam pocieszanie sie na siłe XD Bo akurat wszyscy osiagaja mniej przez mieszkanie.
@Gustav88: Tak oczywiście XD
A jeśli chce być kredyciarzem to z tą różnica, że kiedy inni spłacą swoje pierwsze mieszkanie on będzie miał już drugie.
Ludzie którzy nie dostają mieszkan też są na bezrobociu i w gownopracach. To tylko zależy od osoby jak ktoś ma parcie na kariere to dostając mieszkanie i tak będzie leciał w góre tylko bez obciazenia 2/3k miesiecznie i z komfortem psychicznym.
Za kilkanaście lat moje dzieci mogą nie mieć takich możliwości, bo np nie ma już niedziel handlowych gdzie dało się dorobić, nie ma też żadnej opcji taniego najmu (kilkanaście lat temu można było wynająć dobrą kawalerkę za kilkaset złotych)
Może będą chcieli studiować medycynę czy prawo gdzie dobre pieniądze pojawią się gdy
I tak i nie.
Mieszkanie na start jest dobre, jeśli ktoś potrafi je wykorzystać we właściwy sposób. Prawodpobnie większość nie potrafi ;)
Trochę jako w szkole bez ocen - niby taki system pozytywnie wpływa na atomsfere i zwyczajnie człowiek lepiej w takich warunkach się uczy, ale to tyczy tylko jednostek które widzę że mają się uczyć mimo że oceny z tego nie będzie, cała reszta oleje i tyle.
Dlatego mieszkania powinno
@Gustav88: poważne badania statystyczne na próbie czterech osób.
@mat0707: nic nie osiągnąłeś oprócz zaciągnięcia długu. Ale życzę mimo wszystko sukcesów w życiu