Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PokemonowyRambo: no wlasnie o tym dziele slyszalem juz dawno, ale kiedy zaczalem czytac opinie, to pojawilo sie duzo glosow, ze to wlasnie typowy, amerykanski patos;/ a nie chce filmow, gdzie amerykance biegna prosto pod ogien ckm'u, jak bohaterzy, odrzucajac przy okazji granaty nogami;/
i swoja droga, najbardziej preferowalbym miejsce akcji w europie, pacyfik jakos srednio mnie pociaga
  • Odpowiedz
  • 2
@Naza_Dzikowski: O, o Stalingradzie slyszalem, ale juz o nim zapomnialem, dzieki wielkie za polecenie, zabieram sie za ogladanie:) pozniej zobacze Das Boot, chociaz o wiele bardziej interesuje mnie akcja na ladzie
  • Odpowiedz
  • 1
moze "pacyfik"

@Grubyzaur: pozniej go ogarne, widze ze to jest od tworcow band of brothers, wiec moze mi siadzie, mimo ze akcja dzieje sie na pacyfiku

@PokemonowyRambo: no ja nie lubie takich filmow jednostronnych, gdzie jedna strona jest windowana i przedstawiana jako niezniszczalni bohaterowie, czy filmow, gdzie malo co jest autentyczne itd. a niestety, jest duzo takich amerykanskich filmow, o U-571 slyszalem, ale czytalem opinie, ze Das Boot
  • Odpowiedz
  • 4
@j0shva: a ja polece „Nasze matki, nasi ojcowie„ Było o nim głośno w tvp wg mnie przesadnie. Mi ten miniserial podszedł i wg mnie warto go obejrzeć.
  • Odpowiedz