Aktywne Wpisy
blinkarA +28
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +37
jakie macie swoje małe marzenie

@mirko_anonim: no masz fobie spoleczna i co dalej?
@mirko_anonim:
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Możliwe, że masz negatywne doświadczenia w kontaktach międzyludzkich, niską samoocenę i na ich podstawie wypracowałeś mechanizmy obronne, że wolisz po prostu samotność.(?)
Z czegoś taka postawa się wzięła.
Nie lubię zbyt długo przebywać z ludźmi, a już szczególnie z obcymi.
@sberatel: żaden lek tego nie wyleczy. Wielokrotnie przejechałem się na ludziach i najlepszym na to lekiem jest... samotność :)
@programista15cm: nie dziękuję
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
coś w stylu schizoidalnego zaburzenia osobowości w takim razie?
@mirko_anonim:
Żadnych chorób psychicznych nie mam, bez przesady ;)
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
to nie choroba psychiczna, to zaburzenie osobowości. to nie są choroby sensu stricte, to nieprawidłowo wykształcone wzorce osobowości.
@mirko_anonim: Też. Kedyś nawet byłam przez kilka lat w związku, ale czułam, że i tak się w końcu rozpadnie, bo ja się nie nadaje i tak się ostatecznie stało. Tak to już jest, że są ludzie stworzeni do samotności. ¯\(ツ)/¯
Wiele lat temu zakończyłem mój jedyny związek. Czegoś mnie to nauczyło, jakąś wiedzę mam i od tamtej pory omijam to. Jakbym miał