Aktywne Wpisy

cukierkowa +20
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +36
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

Ja mam skończone gimnazjum
Brak prawka
Brak kobiety
Nie mam
Patrz na pozytywy - masz własne mieszkanie i jesteś w stanie się utrzymać - czyli dużo więcej niż dużo ludzi w Polsce i na świecie. Nie poddawaj się - małymi krokami możesz wyjść z tego stanu! Trzymam kciuki.
Sprsedaj mieszkanie, kup na jakimś wypizdowie domek z kawałkiem ziemi.
Skoro i tak jesteś bezrobotny i nie masz sensu życia to właśnie czas mu nadać sens.
Praca w ogrodzie niesamowicie oczyszcza umysł. Uwierz mi, wiem co mówię. Niestety sam mam tylko ogrodek działkowy ale nic nie podnosi na duchu jak roślinki, o które musisz zadbać i nagle zacząć rosnąć i plonować.
Malo tego będziesz miał własne jedzonko lepszej