@Natiass: drugie nagranie to inscenizacja do zdjęć, widać że śmierć nastąpiła już jakiś czas temu - cała krew z twarzy odpłynęła, na nogach widać plamy opadowe. Ciała się wiezie do kostnicy, nie na SOR...
@Stabilizator: nie no jasne, bardzo ważne że nakręcili taki debilny filmik dla kacapskich onuc. Mam nadzieję że to nie był jej prawdziwy ojciec, bo kawał tępego ch..ja z niego.
@Stabilizator: giną, takie są okrutne prawa wojny. Dziwi mnie tylko że ofiary wśród potencjalnych terrorystów są dla Ciebie bardziej istotne niż dzieci umierające na Ukrainie. Natomiast ta inscenizacja jest debilna. W świecie cywilizowanym nie powinna mieć miejsca ale to tylko brudasy którzy zwłoki lubią bezcześcić. I nie nie jestem za żymianami. Dla mnie bliski wschód to powinno być nowe morze ;)
@Stabilizator: nie zesraj się onuco ;) Potępiam i tych co zabili i tych co zamiast pochować robią filmy. Napisałem wyraźnie ten teren powinien zniknąć aby wojen nie było.
jestem zawsze za Polską
Jeszcze ktoś uwierzy ;) Krzysiu donosicielu od kiedy wygrana kacapii jest w interesie Polski ;)
@Natiass: drugie nagranie to inscenizacja do zdjęć, widać że śmierć nastąpiła już jakiś czas temu - cała krew z twarzy odpłynęła, na nogach widać plamy opadowe. Ciała się wiezie do kostnicy, nie na SOR...
Mam nadzieję że to nie był jej prawdziwy ojciec, bo kawał tępego ch..ja z niego.
Dziwi mnie tylko że ofiary wśród potencjalnych terrorystów są dla Ciebie bardziej istotne niż dzieci umierające na Ukrainie.
Natomiast ta inscenizacja jest debilna. W świecie cywilizowanym nie powinna mieć miejsca ale to tylko brudasy którzy zwłoki lubią bezcześcić.
I nie nie jestem za żymianami. Dla mnie bliski wschód to powinno być nowe morze ;)
Coraz bardziej się pogrążasz, już nie ważne dla ciebie kto zabił te dzieci tylko kto je zaniósł nomen omen do szpitala. ha t..
Potępiam i tych co zabili i tych co zamiast pochować robią filmy.
Napisałem wyraźnie ten teren powinien zniknąć aby wojen nie było.
Jeszcze ktoś uwierzy ;) Krzysiu donosicielu od kiedy wygrana kacapii jest w interesie Polski ;)