Aktywne Wpisy

Ana77 +19
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

tyrytyty +163
źródło: sunshine-wojak
Pobierz

@Natiass: drugie nagranie to inscenizacja do zdjęć, widać że śmierć nastąpiła już jakiś czas temu - cała krew z twarzy odpłynęła, na nogach widać plamy opadowe. Ciała się wiezie do kostnicy, nie na SOR...
Mam nadzieję że to nie był jej prawdziwy ojciec, bo kawał tępego ch..ja z niego.
Dziwi mnie tylko że ofiary wśród potencjalnych terrorystów są dla Ciebie bardziej istotne niż dzieci umierające na Ukrainie.
Natomiast ta inscenizacja jest debilna. W świecie cywilizowanym nie powinna mieć miejsca ale to tylko brudasy którzy zwłoki lubią bezcześcić.
I nie nie jestem za żymianami. Dla mnie bliski wschód to powinno być nowe morze ;)
Coraz bardziej się pogrążasz, już nie ważne dla ciebie kto zabił te dzieci tylko kto je zaniósł nomen omen do szpitala. ha t..
Potępiam i tych co zabili i tych co zamiast pochować robią filmy.
Napisałem wyraźnie ten teren powinien zniknąć aby wojen nie było.
Jeszcze ktoś uwierzy ;) Krzysiu donosicielu od kiedy wygrana kacapii jest w interesie Polski ;)