Wpis z mikrobloga

• 3
Od zawsze tak mam, że jeśli spodoba mi się jakaś dziewczyna, dobrze się z nią rozmawia to okazuje się później, że ma już chłopaka. I to nie jakaś wymówka, tylko serio tak było.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po kij wy to z anonimu piszecie?
Tak, przed rewolucja hipergamii faceci mogli normalnie mieć dziewczyny
Teraz przeciętny facet to śmieć, jeden z setek który spermi by przeciętna panna dala mu szanse
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kupujesz mieszkanie w centrum miasta i wynajmujesz pokoje studentkom lub młodym kobietom co pracują już po studiach
Mieszkasz w tym mieszkaniu,
Z powodów ubezpieczenia nie pozwalasz na odwiedzających, więc nie będzie sobie sprowadzać facetów na mieszkanie. Więc ci znika konkurencja

Jednocześnie socjalizujesz się z z dziewczynami, wypady na imprezy, wyjazdy w góry, wyjście na siłownie, do kina,
Jak są chętne to działasz dalej aż
  • Odpowiedz
kupujesz mieszkanie w centrum

@adamsowaanon: już w tym momencie cały plan poszedł w p---u bo mnie nie stać xd a z kredytu 2% to nie wolno podnajmować.

A zresztą która by chciała mieszkać pod jednym dachem z obcym anonem i wgle dla nich od razu gruba czerwona flaga czemu wynajmujesz samym kobietom akurat xd
  • Odpowiedz
@De_Fault: jak mieszkasz w tym mieszkaniu to też nie możesz wynająć pokoi?
Dziwne, w UK nie ma z tym problemu.
No to nie będzie dziewczyny, samiec powinien załatwić gniazdo taka natura.

Przecież nie pisał byś w ogłoszeniu że chcesz tylko kobietom wynająć.
Wystawiasz normalne ogłoszenie i Po prostu byś ignorował facetów co się zgłaszają.
Trzeba być beszczelnym i chamem.
  • Odpowiedz