mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
69
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
D.....l
D.....l
Tylko kobieta i związek dają szczęście.

@mirko_anonim: Śmiechu warte.
172
dgzn
dgzn
  • adult
108
RudyZibi
@mirko_anonim: cope
80% związków normikow to strach przed samotnością
25
2_7_6
2_7_6
@mirko_anonim przypuszczam, że OP nie jest raczej w związku i raczej nigdy nie był w dłuższej relacji (no offense) bo opisuje tutaj jakąś swoją idealną projekcję na temat związków. Na szczęście ogólne składają się wszystkie aspekty życia: płaszczyzny prywatnej, zawodowej, sytuacji zdrowotnej, materialnej itp. Deficyt zadowolenia z którejkolwiek strony będzie rzutować na całość.
15
mirko_anonim
Anonim (nie OP): prawda, dlatego mnie w-------ą komentarze bagatelizujące samotność, zwłaszcza od osób które "przypadkiem " akurat są w jakichś związkach

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
10
budep
@mirko_anonim: Prawda i tyle. Prędzej czy później człowiek tego pragnie.
8
analboss
Związek co najwyżej daje boosta do samooceny bo jest walidacja statusu społecznego
8
Turkotka
Tylko kobieta i związek dają szczęście

@mirko_anonim: Nie jest to lekarstwo na depresję. Tak samo jak pieniądze- trochę pomagają ale jak zepsuta głowa to over
6
ChlopekRoztropek_Klopek
ChlopekRoztropek_Klopek
@choochoomotherfucker Teoria teorią, a życie życiem. Empatia i żądza jest dla przystojnych.
6
czescmampytanie
To samo z gorszymi chwilami gdzie potrzebujesz wsparcia czy zrozumienia

@mirko_anonim: jeśli przeżywasz gorsze chwile to dla dobra swojego związku powinieneś radzić sobie z nimi samemu albo szukać wsparcia wśród ojca/przyjaciół.
5
KokosowyEksplorator
@mirko_anonim: jeśli uzależniasz swoje szczęście od drugiego człowieka, to jesteś skazany na porażkę bo prędzej czy później zawiedziesz się na drugiej osobie :) i mówi Ci to ktoś, kto od trzech lat nie zamienił z nikim więcej niż kilku zdań.
5
onomatopejusz
onomatopejusz
5
bear2112
@mirko_anonim: I znowu mirki sprowadzają wszystko do mitycznego ruchania XD tu chodzi o sam fakt możliwości dzielenia się swoimi przeżyciami, obejrzysz jakiś ciekawy film to masz z kim o nim pogadać. Dostałeś premie w robocie, masz z kim świętować. Głupi posiłek smakuje lepiej gdy jesz go z kimś. Jakieś samotne przygody są fajne, jednak fajnie gdy możesz z kimś je później powspominać. Nie znaczy że związek to tylko wspaniałe chwile,
5
ChlopekRoztropek_Klopek
ChlopekRoztropek_Klopek
@mirko_anonim kolego taki pro tip na przyszłość: kobieta nie jest od dzielenia się złymi chwilami jak twierdzisz. Może Ci sama mówić że możesz jej się żalić ale to jest pułapka. W głowie kobiety zawsze musisz być ten twardy i szczęśliwy. Zaufaj mi
5
kamil150794
@choochoomotherfucker: No tak, taki jest męczeński los chłopa. Nie ma innego wyjścia. @dgzn Powtarzam, cope. Już widzę, jak ktoś chciałby zamienić się z przegrywem, który od małego był traktowany jak genetyczny odpad. Nawet jakby był programistą 15k. Samotne życie to udręka.
5
rales
z którą łączy cie miłość daje ci boosta do życia i boosta do działania

@mirko_anonim: doświadczyłem tego i przyznam, że to jest prawda całkowita. Mogłem n---------ć samorozwój 24h/7, ale dopiero wsparcie, uczucie i codzienne towarzystwo drugiej osoby dało mi tyle energii, co żaden steryd by nie dał.
5
mishka49
@mirko_anonim: najlepiej to znaleźć sobie taką co wyczyści ci portfel, później będziesz sam i bez tych drogich podróży
4
96431e9dfa1a78af1aadcfcc744e7548
96431e9dfa1a78af1aadcfcc744e7548
@mirko_anonim:

Nawet jak przeżyjesz fajne chwile to chciałbyś się tym z kimś podzielić. To samo z gorszymi chwilami gdzie potrzebujesz wsparcia czy zrozumienia.

Do tego to wystarczy mieć przyjaciół, co oczywiście też łatwe nie jest
4
Czekolatka
Czekolatka
@mirko_anonim chyba w zwiazku zadnym nie byles, ze piszesz ze daje szczescie. W ogole, ze jakas jedna magiczna miedzyludzka relacja ma dawac szczescie. Mi sie kazda relacja z kobieta nudzi w momencie, w ktorym ja bardzo dobrze znam i jestem w stanie przewidziec jej nastepne ruchy.

Jak tracisz do wszyatkiego zapal to albo nie znalazles prawdziwego hooby, ktore mozna w jakis sposob rozwijac albo masz slaby charakter i slomiany zapal.

Uzaleznienie
4
black_elwis
Nie do końca.
3