Jestem z siebie zadowolony, bo dzisiaj przy niedzieli kolejny rekord padł w siadach. Przy okazji Mirki ocenilibyście technike? #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
@Xinnoth: normalny brzuchol zdrowego chłopa, typ na dodatek sprawny i wydolny, tak właśnie powinna wyglądać rekreacyjna siłownia a nie k---a jak tutaj na tagu co 3/4 typów przy 180cm/80kg się zastanawia czy jeść 1800 czy 1500 kalorii i nie może przysiadu zrobić bez talerzy pod piętami i wyciskają po 60kg xD
@Loginconajmniej4znaki: Generalnie wiadomo, że nie ma co być kaleką i trzeba dbać o mobilność. Ale co Ci po tym, że siadasz nawet z 300kg? Tylko satysfakcja. A jak dobrze wyglądasz, to poza satysfakcją masz łatwiej w życiu, bo ludzie podświadomie Cię lepiej traktują kiedy jesteś atrakcyjniejszy. A tutaj Miras siada 30x100kg, a wygląda jakby nie ćwiczył
@dsomgi00: ja bym zainteresował się stabilizacją kolana, nie wiem czy kwestia zmęczenia, ale w długim czasie chwianie się kolana przy wstawaniu możę spowodować problemy
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
@dsomgi00: technika legancka, niczym chiński dwuboista