Wpis z mikrobloga

Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto
(foto w komentarzu)
#powodz #sprawdzamjak #wroclaw
capol2 - Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajt...
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 151
@capol2 Nareszcie ktoś wyjaśnił tego zniewieściałego pajaca i tego jego przydupasa kamerzystę o głosie kastrata. Tragiczne bezbeki o mentalności bananowych dzieci z zamkniętych osiedli. Tworzą kontent dla Grażyn, które poza gniciem na kanapie nie mają większych potrzeb i ambicji, czyli idealna synergia między twórca i odbiorcą. Żałosny typ, który dla kilku lajków, sprzedałby własną matkę. Miernota, pozer i atencyjny bałwan, który chce monetyzowac ludzką krzywdę. Tfu
  • Odpowiedz
@capol2: miniaturka wprowadza mnie w błąd, więc zgłosiłem ( ͡º ͜ʖ͡º) ciekawe czy jakby każdy czytający ten komentarz zrobił to samo czy gościowi wywaliłby filmik za to ? ( ͡ ͜ʖ ͡) ale zapewne wykopki nie zrobią wykop efektu 🌚 może po takiej akcji nauczyłby się, że nie robi się clickbajtow w tak poważnych sprawach jak powodzie
Prol1984 - @capol2: miniaturka wprowadza mnie w błąd, więc zgłosiłem ( ͡º ͜ʖ͡º) cieka...

źródło: IMG_6117

Pobierz
  • Odpowiedz