Aktywne Wpisy

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Piotrek7231 +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@komakow: Nawet jakby powiedział, to nikt by nie zareagował, bo profesorem na tej uczelni jest jego ojciec. No i sorry, ale doktorat w Polsce, zwłaszcza z kierunków społeczno-humanistycznych od dekad już nic nie znaczy. Nikomu po prostu już
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: tysiak emerytury dla każdego i zdychanie pod płotem, pomimo zabierania studentowi kilkaset złotych z pierwszej pracy, które mógłby przeznaczyć na kawalerkę zamiast pokoju lub kursy? xd
No i jaka reforma zusu- jak od lat nie moga zrobić nieobowiązkowego zusu dla samozatrudnionych i ludzie muszą placić tysiace zlotych w małych sklepikach, nie ważne czy zarobili, czy nie.
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: przecież on jest katolickim talibem
A może Polaków nie interesuje gospodarka, tylko sprawy światopogladowe?
Ie Julki zrozumieja ze nie interesuja mnie skrobanki, pigułki dzien po - tylko wyłącznie gospodarka sie liczy i uproszczenie biznesu" próbując przekonać że może być liberalny zamordyzm xD
Także chętnie poczytam co on tam opowiada XD
Ekonomia uczy przewidywania zjawisk gospodarczych w odpowiedzi na zmiany makro i mikro.
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: xD Czemu ktoś kto nie przepracował ani jednego dnia miałby dostać tyle samo co ktoś kto pracował 40 lat?
Można zrobić tak, że 480 miesięcy składkowych to 100% emerytury. Jak ktoś składki opłacał przez 120 miesięcy to dostanie 25%. Pierwszy z brzegu przykład brzmi bardziej sensownie niż równa emerutura dla wszystkich