Aktywne Wpisy

mirko_anonim +34
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

wscieklykabanos +810
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz

źródło: 1000004185
Pobierzźródło: 1ooee2
Pobierz@sierramikebravo: facepalm też pasuje
Posted by: Left
Comments: 1984 (Orwell)
Seen by: 69(nice) 420(mj)
Posted: 8 october (World Octopus Day, National Pierogi Day) or 8(8-octa => 88 => HeilH)
@MartwyProsty: @vdo: Ej freethinkerzy, my wiemy, że to jest fake XD. Czy z tego powodu nie możemy robić sobie heheszków z tego obrazka? Zwłaszcza, że ten obrazek jest tylko dostosowanym do okoliczności screenem z faktycznie istniejącego satyrycznego artykułu, który wyśmiewa kulturę tiktoka.
źródło: ompmmkvmzz3b1
Pobierz@vdo: Z lewicą to nie wiadomo patrząc na s----------e Julek i Oskarków z amerykańskich Uniwerków którzy zdzierają plakaty z porwanymi przez terrorystów islamskich ludźmi.