Wpis z mikrobloga

@Shagga: Jeśli to prawda to jestem bardzo rozczarowana podejściem akademii. Co nie zmienia faktu, że według mnie w tym roku Matthew Mcconaughey był lepszy. Za to bez dwóch zdań statuetka powinna trafić do DiCaprio za Incepcję i Co gryzie Gilberta Grape'a .
  • Odpowiedz
wiem że to dość kontrowersyjna opinia w tym momencie jak kolektywnie w internecie współczujemy Leo, ale naprawdę Matthew zasłużył na statuetkę. Ten rok miał niesamowity, nawet taką drobną, jedną sceną o której wspomniał @mi-siek: zmiótł pół konkurencji. Lubię Leo, ale jednak w tym roku miał godnych przeciwników i ja na jego miejscu bym nawet nie była specjalnie wkurzona ;) jest jeszcze młody, to nie wyścigi i nie on jedyny z
  • Odpowiedz
@Shagga: Bardzo liczyłem na jego wygraną, no ale rano gdy wstałem okazało się inaczej. Oglądałem ostatnio dwa nowe filmy z jego udziałem, szczególnie przypadł mi do gustu Wielki Gatsby. Profesjonalnie odegrana rola, żaden inny aktor lepiej by jej nie zagrał, idealnie tu pasował. Po prostu zasługuje na tą statuetkę, ale widać wciąż nie potrafi jej zdobyć.
  • Odpowiedz