Aktywne Wpisy

JatuArmy +5

Huptys +11
#kiszak #snakeiter Czekaj, czekaj... Kiszak pisał do Snejka, bo ktoś zrobił śmieszny filmik o poczynaniach wielkiego eksperta od skradanek w MGS3? Kurde, jaki on empatyczny. Dobrze, że on nie zrobił 2137 wyrzygów na swój kanał o tym, że recenzenci się c---a znają, nie umieją grać, za mało spędzają czasu w grach – to pewnie nikogo by nie dotknęło.

Wszystko fajnie pięknie, ale takich akcji powinno być setki, a nie że raz na kilka tygodni z---------j 200km w jedną stronę, żeby ktoś ci posmyrał torbę.
Trzeba to rozpromować panowie bo sporo chłopaków choruje nie dlatego że nie chcą się badać tylko dlatego, że nie mogą.
Wykluczenie mniejszych miast i miasteczek to odsiew 90% facetów którzy nawet jakby chcieli się zbadać to w Polsce powiatowej mogą conajwyżej się do geriatry zapisać, albo
@w33d dziękuję
@josedra52 szczerze to jak wyszła afera to był początek akcji, gabinety wydrukowane i miałam tę myśl... fart.
@KingaM możesz pisać do nas, najłatwiej na Instagramie
@Piotropatra w Poznaniu jesteśmy na poznańskich targach piwnych, więc trochę jesteśmy, ale trochę i tak trzeba wejść na targi. Od lat się trzymamy razem z tą imprezą i zawsze tam są super wyniki,
Będą 2 grudnia w Promenadzie na Ostrobramskiej.
@Glikol_Propylenowy dziękuję :)
@January-zwiedza-szpary moszna
@ArmaturaGramatura no bardzo długie jak na mnie :D
za 40 minut będę, mam nadzieję, że się złapiemy mordo
Komentarz usunięty przez autora